Zorg voor grip op je budget tijdens je vakantie

grip op je vakantie budgetOp vakantie lijkt het geld je portemonnee wel uit te vliegen. Een extra excursie, toch nog even shoppen, een duur etentje aan het strand en ga zo maar door. Het is gemakkelijk om meer geld uit te geven dan je vooraf had gepland.

Dit is zeker het geval wanneer je gebruik maakt van een creditcard. Je hoeft de rekening pas achteraf te betalen, waardoor het verleidelijk is om meer uit te geven dan je budget. Maar bij thuiskomst wordt je vaak verrast door de hoge rekening en de rentekosten die daar nog eens bovenop komen.

Prepaid creditcard

Een handige oplossing hiervoor is de prepaid creditcard. Hiermee heb je alle functies en voordelen van een gewone creditcard, alleen laadt je vooraf een bedrag op de kaart. Zo kun je dus nooit meer uitgeven dan je van plan was en heb je te alle tijden zicht op je budget. Een uitkomst als je wel een leuke vakantie wilt hebben, maar niet te veel wilt uitgeven!

De GWK Prepaid MasterCard is de meest complete in zijn soort. De DB Card is gemakkelijk online met iDeal te (her)laden en heeft een zeer ruim oplaadlimiet. Met de DB Card kan je wereldwijd op 32 miljoen locaties betalen en op 1,5 miljoen locaties geld opnemen. Je hebt altijd en overal toegang tot je online account, waardoor je precies weet wat je nog te besteden hebt.