Prepaid creditcard kopen

prepaid creditcard kopenWil je een prepaid creditcard kopen? Een prepaid creditcard kent veel voordelen ten opzichte van een normale creditcard en is tevens een stuk veiliger. Dit omdat er een X-bedrag op de prepaid creditcard staat en wanneer dit op is, kun je er niet meer mee betalen.

Waar een prepaid creditcard kopen

Er zijn verschillende locaties waar je een prepaid creditcard kunt kopen. Zo kun je een prepaid creditcard kopen bij bijvoorbeeld GWK Travelex. Het voordeel hiervan is dat er geen BKR-toetsing aan te pas komt bij aanvraag van een prepaid creditcard en wanneer je de kaart verliest of deze gestolen wordt krijg je een nieuwe.

Een prepaid creditcard kopen kan zowel handig zijn voor binnen- en buitenland. Je kunt de prepaid creditcard dus ook meenemen op vakantie om daar te betalen in winkels, restaurants of hotels.

Opladen van prepaid creditcard

Wanneer je een prepaid credicard kopen gaat, is het verstandig om eerst te checken hoe je deze moet opladen. Vaak kun je de prepaid creditcard op verschillende manieren opladen:

  • Bankoverschrijving
  • iDEAL
  • Cash voucher
  • Creditcards

Tip: Houd altijd wel bij hoeveel geld je op de prepaid creditcard gezet hebt, je geeft namelijk gemakkelijk en snel veel geld uit met een prepaid creditcard.