Reisverzekering smartphone

reisverzekering smartphone, smartphoneAls er iets gebeurt met je smartphone op vakantie val je vaak terug op de reisverzekering. Het is natuurlijk verschrikkelijk als je telefoon op vakantie beschadigd raakt of misschien zelfs gestolen wordt. Wat kun je dan het beste doen? Kan je terug vallen op je reisverzekering voor je smartphone? Vaak valt een smartphone onder de bagagedekking van je reisverzekering.

Sluit hier je reisverzekering af!

Je smartphone en je reisverzekering

Als er iets met je smartphone op vakantie gebeurt kan je terug vallen op je reisverzekering. Of je smartphone nou op vakantie gestolen is of beschadigd is geraakt, je kunt altijd terug vallen op de bagagedekking van je reisverzekering.

Als je telefoon of smartphone beschadigd of gestolen is op vakantie en je wilt terugvallen op je reisverzekering. Dan moet je er rekening mee houden dat misschien niet heel je smartphone of telefoon vergoed wordt. Veel reisverzekeringen hebben een maximale vergoeding als het gaat om verlies of beschadiging van een smartphone op vakantie.

De dekking voor je smartphone

Als je smartphone op vakantie gestolen wordt of beschadigd raakt wil je natuurlijk het liefst dat je smartphone volledig gedekt wordt. Dit is helaas vaak niet het geval. Reisverzekeraars bieden vaak verschillende reisverzekering aan, waar de goedkoopste varianten vaak de laagste dekking geven. Dit geld ook voor je smartphone, kies jij voor de goedkoopste reisverzekering dan kan je rekenen op de laagste dekking van je luxe goederen.

Heb jij gekozen voor de goedkoopste reisverzekering? Sta er dan niet versteld van als je smartphone gestolen of beschadigd raakt op vakantie dat je hier maar een beperkte dekking voor krijgt. Denk dus goed na wat voor reisverzekering je afsluit. Voor een klein beetje meer geld sluit jij vaak al een betere reisverzekering af. Voor die paar euro’s meer kan het goed zijn dat jouw dure goederen beter vergoed worden. Check dus altijd wat je reisverzekering dekt. En misschien wordt jouw telefoon of smartphone dan wel volledig gedekt met je reisverzekering!

Kijk dus altijd naar de bagagedekking van je reisverzekering en let ook op je eigen risico. Heb je een hoog eigen risico op je reisverzekering? Dan betaal je eerst dit bedrag voordat je smartphone vergoed wordt.

Tip: online sluit je makkelijk een reisverzekering af

Een reisverzekering en je smartphone is dus goed keuzes overwegen!