Kerst vieren in Disneyland Parijs

kerst vieren in disney, kerst disney, kerst disneyland parijs, disneyland parijs kerst, kerstreis disneyland parijsIn Disneyland Parijs kerst vieren? Dat wordt een onvergetelijke en magische kerst! Al je mooie kerstdromen zullen uitkomen als je in Disneyland Parijs kerst gaat doorbrengen. Alle Disney figuren inclusief Mickey en Minnie zullen je begroeten in hun prachtige kerst outfits, de straten en landen van Disneyland Parijs zijn prachtig versierd met twinkelende lichtjes en de Disney hotels geven je een wonderbaarlijke overnachting!

Kerst in Disneyland Parijs doorbrengen, dat is kerst vieren in magie, dromen, fantasie en nog veel meer.. Wij zullen je alle details vertellen over de mooiste tijd van het jaar: kerst in Disneyland Parijs!

Een magische kerst in Disneyland Parijs

Van negen november 2014 tot en met zeven januari 2015 kan jij gaan genieten van de magische kerst in Disneyland Parijs. Kon het elke dag maar kerst zijn.. Deze wens laat Disneyland Parijs uitkomen deze kerst! Voor, na en tijdens de kerstvakantie is het namelijk in Disneyland Parijs kerst! De magie straalt door het gehele park met zijn twinkelende lichtjes, sprookjes attracties en de vele verbazingwekkende shows die Disneyland tijdens kerst heeft!

De magische kerstshows van Disneyland Parijs

Tijdens en rondom de kersttijd pakt Disneyland Parijs extra uit. Zo kun je genieten van bijzondere kerstshows in Disneyland Parijs, je kan een bezoekje brengen aan de kerstman en zelfs je verlanglijstje achterlaten! Welke shows kun je nou allemaal bewonderen tijdens kerst in Disneyland Parijs? Dat vertellen wij!

Disney Magic on Parade

De Disney Parade is elke dag te bewonderen tijdens een bezoekje aan Disneyland Parijs, maar met kerst wordt er helemaal uitgepakt! Geniet van alle Disney figuren in hun prachtige kerst outfits. De kers op de taart is de échte kerstman die in zijn arrenslee getrokken wordt door rendieren en vergezeld wordt door verschillende Disney figuren. De verbazingwekkende Christmas Cavalcade in Disneyland Parijs mag niet ontbreken tijdens je bezoek met kerst aan Disney! Zorg er dus voor dat je op tijd een plekje hebt zodat je de magie kan bewonderen!

Christmas Tree Lighting Ceremony 

Een van de meest magische momenten tijdens je avontuur in Disneyland Parijs met kerst is de Christmas Tree Lighting Ceremony. Een traditioneel gebeuren waar je de magie kunt voelen! Ga in de avonduren, als de zonsondergang over Disneyland Parijs straalt, naar de gigantische kerstboom op U.S.A. Mainstreet die met wel 1.000 decoraties is versierd. Net voordat de avondshow van Disney Dream begint wordt deze fascinerende kerstboom namelijk ontstoken, de duizenden lichtjes glinsteren mooier dan de sterrenhemel die boven Disneyland Parijs met kerst verschijnt. De show is een prachtig gebeuren met Disney figuren, gezellig muziek en natuurlijk een heerlijke kerstsfeer!

Santa’s Village in frontierland 

Ben in je in Disneyland Parijs met kerst? Dan krijg jij de unieke kans op de kerstman te ontmoeten! Hij bevindt zich in Santa’s Village dat aan het einde van frontier land te vinden is. Maak kennis met deze liever man die ervoor zorgt dat jouw kerstdromen uitkomen. Geef je verlanglijstje af of stop hem in zijn brievenbus en wie weet krijg jij wel waar jouw hartje naar verlangt.. Vier kerstmis in Disneyland Parijs en ervaar deze bijzondere ervaring!

U.S.A. Main Street in Disneyland Parijs met kerst

Ga je in Disneyland Parijs kerst vieren dan zal je binnenkomen op de grandioze U.S.A. Main Street wie je het gevoel geeft alsof je in Amerika rondloopt. Restaurantjes waar je heerlijk kan eten en schattige winkeltjes waar je werklijkwaar alles kan vinden van Disneyland Parijs met kerst! U.S.A Main Street is prachtig aangekleed en de kerstsfeer komt je meteen tegemoet als je het park in komt. De oneindige sneeuw die een paar keer per uur dwarrelt over U.S.A. Mainstreet laat je met kerst in Disneyland Parijs in een winterwonderland leven!

Als je in Disneyland Parijs kerst gaat vieren staat je er eentje te wachten uit de boeken. Een magische sfeer, twinkelde lichtjes, prachtige versieringen, Disney figuren en nog veel meer! Maak je bezoekje compleet met de kerstreis naar Disneyland Parijs en geniet met volle teugen!