Kerstmarkten

kerstmarkt, kerstmarktenKerstmarkten, ze komen er weer aan. De dagen worden korter, de temperatuur daalt en alles is mooi versierd. Dat zijn de tekenen dat de feestdagen er weer aan komen. En wat is er dan leuker om te genieten van de kerstsfeer op één van de vele kerstmarkten?

 

Kerstmarkten worden steeds populairder en je vindt ze tegenwoordig overal. Zowel in binnen- als buitenland. Wij beschrijven in dit artikel een aantal populaire plaatsen op het gebied van kerstmarkten.

Kerstmarkten Nederland

Wil je graag naar een kerstmarkt, maar blijf je graag in eigen land, dan kan je kiezen voor een kerstmarkt in Nederland. In Nederland staan namelijk elk jaar een groot aantal kerstmarkten. Een aantal populaire steden voor kerstmarkten in Nederland zijn:

Kerstmarkten Duitsland

Voor de allerbeste kerstmarkten moet je echter in Duitsland zijn. Je vindt hier ieder jaar de mooiste kerstmarkten. Talloze versierde kraampjes, glinsterende kerstverlichting en de vrolijke kerstmuziek. De sfeer op een kerstmarkt in Duitsland is geweldig.

De populairste kerstmarkt in Duitsland is de kerstmarkt van Düsseldorf. De kerstmarkt in Düsseldorf bestaat uit wel 250 kraampjes.
Tevens is Keulen een hele populaire stad voor kerstmarkten. Hier vinden elk jaar maar liefst zes kerstmarkten plaats in en rond het centrum! Overige populaire steden voor kerstmarkten in Duitsland zijn:

Kerstmarkten België

Ook in België vinden elk jaar tientallen kerstmarkten plaats. Hier pakken ze het groots aan, grote delen van het centrum van verschillende steden worden omgetoverd tot één groot sprookjesland!. Je waant je echt in een winterwonderland. Tevens vind je op deze kerstmarkten verschillende ijsbanen en geweldige shows!

De bekendste kerstmarkten in België zijn te vinden in:

Kerstmarkten Engeland

Een kerstmarkt in Engeland bezoeken is een geweldige ervaring. Op een kerstmarkt in Engeland hangt de typisch Engelse kerstsfeer. Vrolijke ?Christmas Carols?, schitterende kerstverlichting en prachtig versierde straten en winkels. Je kan zelfs voor een echte kerstcruise kiezen! Maar als je liever zelf rijdt, is dat ook mogelijk. Er zijn veel verschillende soorten kerstreizen te boeken. Populaire kerstmarkten in Engeland zijn die in:

Kerstmarkten vind je dus in verschillende landen en steden. Of je nou een kerstmarkt in het binnenland of buitenland bezoekt, een kerstmarkt bezoeken is een unieke ervaring en je komt er geheel in de kerststemming!