Disneyland Parijs

disneyland parijs Disneyland Parijs vind je op 32 kilometer ten oosten van Prijs. Eén van de meest betoverende vakantiebestemmingen van Europa is Disneyland Parijs. Dit magische pretpark is een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. In Disneyland Parijs ontmoet je de figuren uit veel Disney verhalen, waardoor je het gevoel krijgt dat je zelf in het sprookje leeft. Je vindt in Disneyland Parijs meer dan verschillende 60 attracties, shows en parades. Maar je kan er natuurlijk ook leuke souvenirs kopen in één van de vele winkeltjes of ergens lekker een hapje eten.

Het pretpark Disneyland Parijs heeft voor ieder wat wils en je kunt er dagenlang ronddwalen zonder je te vervelen. Boek snel een trip naar Disneyland Parijs en overnacht in één van de Disneyland Parijs hotels, beleef het zelf!

Vijf magische landen

In het pretpark Disneyland Parijs vind je de vijf magische landen, namelijk: 

  • Main Street, U.S.A.
  • Frontierland, het Wilde Westen
  • Adventureland, een echte jungle
  • Fantasyland, een waar sprookje
  • Discoveryland, een intergalactisch avontuur

Tevens is er de mogelijkheid om tegen betaling een rondleiding door het Disneyland park te krijgen. Tijdens deze tour leer je alles over de geschiedenis, de architectuur en allerlei leuke feitjes van Disneyland Parijs. 

Walt Disney Studios Park

In Disneyland Parijs heb je de mogelijkheid om eens een kijkje te nemen achter de schermen van film, animatie en televisie van Walt Disney. Het Walt Disney Studios Park kent vier productiezones. Zo leer je er hoe het er in het film- en televisievak aan toe gaat in Production Courtyard en ontdek je de rijke geschiedenis en de geheimen van de films van Disney in Animation Courtyard. Maar ook kan je hier zien hoe special effects nou eigenlijk worden gemaakt in Backlot. En natuurlijk kan je in Front Lot heerlijk rondhangen met al jouw Disney vrienden. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag in Disneyland Parijs! Het pretpark heeft dus veel meer dan alleen de attracties.

Disney Village

Als het pretpark van Disneyland Parijs gesloten is, gaat het feest nog lang door in Disney Village, het uitgaansgebied van Disneyland Parijs. In Disney Village is altijd wat te doen. Restaurants zijn er in overvloed en ook kun je er heerlijk shoppen en genieten van films en muziek. Disney Village is dan ook dé ultieme plek voor entertainment na een dagje in het pretpark. Kom bijvoorbeeld even tot rust na een lange dag in Disneyland Parijs in één van de vele themabars of themarestaurants. Of geniet van de nieuwste films in Gaumont Cinemas. Kortom, er is genoeg te doen in Disney Village!

Dus voor een onvergetelijke dag of vakantie ga je naar het pretpark Disneyland Parijs. Je kunt verschillende tickets kopen voor het pretpark Disneyland Parijs. Je kunt deze kopen bij het pretpark zelf, of boek je tickets voor Disneyland Parijs online. Wanneer je er voor kiest om te overnachten in Disneyland Parijs, kan het zijn dat je tickets bij deze overnachting inbegrepen zitten.