kerstshoppen in Engeland

london eye christmas, kerstshoppen engeland, kerstreis engeland, kerstshoppen engelandKerstshoppen in Engeland is de gezelligste tijd van het jaar proeven in het ouderwetse en gezellige Engeland! Iedereen kent het wel, die heerlijk typische Engelse sfeer. En wanneer deze sfeer beter in Engeland dan met kerst? Proef de ouderwetse sferen van kerst in verschillende steden in Engeland op de gezelligste en sfeervolle kerstmarkten die je maar kan vinden. Combineer het kerstshoppen met een kerstreis naar Engeland om de tradities compleet te ervaren.

Ga zo kerstshoppen in Londen met de kerstreizen door Londen en Engeland. De hoofdstad van Engeland bied je alle fijne aspecten van Engeland en meer. Kerstshoppen in Engeland is genieten van sfeer, gezelligheid, cadeautjes, Christmas Carols en nog veel meer.. Wat kan je verwachten van kerstshoppen in Engeland? Dat vertellen wij!

Kerstshoppen in Engeland ervaar de sfeer

Engeland het land van tradities, het land waar een typische sfeer hangt die iedereen kent uit films of uit eigen ervaringen. Engeland is een heerlijk land en dé perfecte plek om te kerstshoppen. Een van de tradities die uitgebreid wordt gevierd is uiteraard kerst in Engeland. Kerstshoppen in Engeland is dan ook een ervaring die voor altijd bij je blijft! Ontdek het nu zelf met de kerstreis naar Engeland!

Traditionele kersthapjes zoals de Engelse scones, gingerbread-mannetjes en nog veel meer smaaksensaties moet je zeker geprobeerd hebben tijdens het kerstshoppen in Engeland. Ze smaken namelijk nergens zo goed als hier in het traditionele Engeland! Ook de traditionele kerst carols zullen je veel plezier doen, het is net alsof je voor even in een film belandt. Alle tradities en gezelligheid zullen je kerstreis naar Engeland verrassen.

Ga je kerstshoppen in Engeland tijdens je kerstreis door Londen en Engeland dan is rondkijken al een hele belevenis. Overal twinkelen er lichtjes, alles is prachtig versierd en de ene winkel is nog mooier dan de ander. Drink een heerlijk kopje chocomelk in een typisch Engelse brasserie of geniet van een drankje in een van de Engelse pubs tijdens het kerstshoppen in Engeland.

Je zult merken dat tijdens kerst iedereen vrolijk is in Engeland. De Engelsen die altijd al beleefd zijn zullen je overal bij helpen als je gaat kerstshoppen in Engeland, ze zullen je begroeten en de liefde kerst in Engeland zal je dan ook goed voelen. Geniet van alle gezelligheid met een meerdaagse kerstreis naar Engeland. Kon het maar elke dag kerst zijn..

Populaire kerstmarkten in Engeland

De plek om te kerstshoppen in Engeland zijn natuurlijk de sfeervolle kerstmarkten die je overal tegenkomt rond de kerst tijd. Heerlijk slenteren over de kerstmarkten in Engeland tijdens je kerstreis, een lekker kopje warme chocomelk drinken of een glaasje glühwein, dit onder het genot van traditionele kerst hapjes, overal hoor je gezellige muziek en de ene kraam is nog mooier dan de ander! Kortom de kerstmarkten in Engeland is iets waar je geweest moet zijn tijdens het kerstshoppen in Engeland. De steden waar je moet zijn geweest voor je kerstshoppen en de mooiste kerstmarkten in Engeland zijn:

  1. London
  2. York
  3. New Castle

Kerstshoppen op een van deze kerstmarkten in Engeland is een echte aanrader. Scoor unieke cadeautjes voor onder kerstboom en geniet van de sfeer die door heel Engeland en zijn kerstmarkten hangt!