De kerstmarkt in Maastricht

Kerstmarkten: de zomer is voorbij en de kriebels voor kerst komen alweer naar boven. Heerlijk eten, een gezellige sfeer, leuke films, familie, sneeuw, prachtige versiering en noem maar op. Een gezellige kerstmarkt maakt je kerst avontuur compleet, de kerstmarkt in Maastricht bied je de ultieme gezellige kerst beleving en is zeker de moeite waard. De laatste kerst inkopen doen of gewoon genieten van de gezellige sfeer, het kan er allemaal.

De kerstmarkt in Maastricht wat kan je er doen?

Bezoek je Maastricht in de wintermaanden? Neem dan een bezoekje aan de magische kerstmarkt in Maastricht. Meer dan vijftig mooie houten chalets bieden je de leukste dingen aan. Van echte kerst lekkernijen zoals oliebollen en heerlijke gluhwein, maar ook kan je hier prima terecht voor bijzondere kerstboom-cadeautjes.

Buiten de sfeervolle kraampjes is er nog veel meer te beleven neem een ritje in het reuzenrad om de magie in een shot vast te leggen. Neem de kleintjes mee naar de kerstmarkt in Maastricht die een gezellig ritje kunnen maken in het winters treintje, in de nostalgische carrousel, er is een mega glijbaan en een nostalgische rups waar de kinderen van kunnen genieten.

Lees ook: Hotels in Valkenburg, wanneer je wat langer van Maastricht wil genieten en prachtig wil overnachten.

Geniet van een heerlijk winterhapje en een lekker warm drankje van intense chocomelk tot verwarmde glühwein om je kerstgevoel compleet te maken. De kerstmarkt in Maastricht is ook uitstekend voor een romantisch uitje, de magie en pracht van de markt brengt je dichter bij elkaar en de vlinders vliegen in het rond.

Waar vind je de kerstmarkt in Maastricht?

Het Vrijthof in Maastricht is de plek die een magische metamorfose ondergaat om iedereen het ultieme kerstsfeertje mee te geven. Een kerstparadijs die een lust voor je ogen is, maar ook zeker voor je oren en smaakpapillen.

Het vrijthof Paviljoen waar veel te beleven is, is geopend op de volgende dagen en tijden:

29/11/2014 tot en met 30/12/2014 dagelijks van 10.00 tot (minimaal) 23.00 uur. Op 24 december en 25 december geopend tot 20.00 uur.

De kerstmarkt is geopend op:

29/11/2014 tot en met 30/12/2014 ma – wo : 11.00- 20.00uur do -za: 10.00 -22.00 uur Zo: 12.00-18.00 uur.  Op 24 december geopend tot 18.00 uur.

Meer dan alleen een kerstmarkt 

De kerstmarkt in Maastricht op het Vrijthof is meer dan alleen een kerstmarkt. Er zijn verschillende activiteiten te doen zoals hierboven te lezen is, maar de echte eyecatcher is de ijsbaan. Op het kerstparadijs het Vrijthof vind je een 800m2 grote ijsbaan. De plek waar de magie tot leven komt, waar de romantiek gaat leven en waar kinderen veel plezier hebben.

Het 38 meter hoge reuzenrad bied een prachtig beeld over de kerstmarkt in Maastricht en het ouderwetse Grande Carrousel met wel twéé verdiepingen is leuk voor jong en oud! De kerstmarkt in Maastricht bied oneindige mogelijkheden en belevenissen.

De openingstijden van de ijsbaan en andere attracties zijn:

29/11/2014 tot en met 30/12/2014, dagelijks van 10.00 t/m 22.00 uur. Op 24 december en 25 december geopend tot 18.00 uur.

Ben je nog niet overtuigd om naar de kerstmarkt in Maastricht te gaan? Dan ben je wellicht nu overtuigd: de kerstman komt namelijk naar de kerstmarkt in Maastricht! Een attractie voor de kleintjes die het kerstgevoel compleet maken op de kerstmarkt in Maastricht.

Buiten de magische kerstsferen die gecreëerd worden op de kerstmarkt in Maastricht is er ook een hoop cultuur te beleven. Geniet zo van gezellige live optredens van verschillende artiesten. In het hele centrum van Maastricht vind je de magische sfeer terug, pleinen, straatjes en hofjes staan vol met winterse activiteiten.

De kerstmarkt in Maastricht en het magische Vrijthof dat is aangekleed met ijspegels, sneeuw, levensgrote ijsberen, prachtige decoraties én een arrenslee laat je verbazen én genieten. Een onvergetelijke ervaring is je bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht.

Andere kerstmarkten in de buurt

Verschillende steden rondom Maastricht hebben ook kerstmarkten die zeker aan te raden zijn. Bijvoorbeeld de kerstmarkt van Valkenburg of de kerstmarkt in Dusseldorf zijn zeer de moeite waard.