Fascinerende kerstmarkten Duitsland

kerstmarkten duitsland, kerstmarkt duitsland, weekendje duitsland, weekend kerstshoppen duitslandKerstmarkten Duitsland, de ultieme plek om je kerstinkopen te doen. Dagen worden korter, de temperaturen worden kouder, je hebt zin om gezellig knus op de bank te zitten, de kerstsfeer kom naar boven: ja het is tijd om te kerstshoppen! De ideale plek om dit te doen zijn de kerstmarkten in Duitsland.

Je bent heerlijk een dagje er tussenuit en de sfeer op de kerstmarkten in Duitsland is gewoon heerlijk. Naar kerst toeleven komt steeds een dagje dichterbij en het gevoel van vakantie is gegarandeerd als je gaat kerstshoppen in Duitsland. In Duitsland kerstshoppen is een dag vol vermaak, maar waar moet je zijn? Wij zetten de top vijf kerstmarkten in Duitsland op een rijtje.

Kerstsshoppen in prachtig Münster

Als je gaat kerstshoppen in Duitsland dan zijn de kerstmarkten in Münster zeker een aanrader. Je dag zal gevuld worden met kerstshoppen en nog eens kerstshoppen met zijn 280 kraampjes trekken de kerstmarkten Duitsland in Münster ongeveer één miljoen bezoekers per jaar! Wil je iets unieks kopen? Dan is de kerstmarkt in Münster jouw place to be, scoor unieke kerstaankopen van houtsnijwerk tot speelgoed. En aan heerlijk eten zal je dagje kerstshoppen in Duitsland ook niet ontbreken. Vind je een dagje niet genoeg? Boek dan een paar dagen een kerstreis! Proef bijzondere gerechten op kerstmarkten Duitsland in Münster zoals gepofte kastanjes, geraspte aardappel of de traditionele Bratwürst. De traditionele sfeer en de prachtig versierde stad zal je dagje kerstshoppen in Münster doen slagen.

De charmante kerstmarkt in Aken

De charme van de kerstmarkt van Duitsland in Aken trekt ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per jaar, helemaal aan zichzelf te danken. Je kunt hier namelijk heerlijk kerstshoppen in Duitsland. De charme en feestelijke kerstkraampjes nodigen je uit om te komen kijken en te kopen natuurlijk. De kerstmarkt van Aken in Duitsland ligt in de omgeving van de Dom en het Stadhuis, wat de echte sfeer naar boven brengt met de verlichte pleinen en steegjes. Een sfeervol paradijs is de kerstmarkt van Duitsland in Aken, je wordt overspoeld met lichtjes, prachtige kleuren, gezellig muziek en heerlijke geuren. Scoor fantastische kerst artikelen tijdens het kerstshoppen in Aken in Duitsland, maar vergeet vooral niet een glaasje glühwein, een ritje in de draaimolen voor de kleintjes en een heerlijk stuk kerstgebak of de bijzondere aardappelpannenkoeken deze maken je bezoek aan de kerstmarkt in Duitsland compleet.

De sfeervolle kerstmarkten van Berlijn

Deze kerstmarkt in Duitsland is erg sfeervol. Kerstshoppen in Berlijn daar ben je een hele dag mee zoet. Berlijn beschikt namelijk maar liefst over 26 kerstmarkten. Van kerstcadeau-inspiratie tot traditionele kunsten van de hele wereld, je vind het allemaal op de kerstmarkten in Berlijn, Duitsland. Geniet tijdens je trip door de kerstmarkten van Berlijn van smaakvolle culinaire hapjes, heerlijke glühwein en bijzondere warme punch. De kerstmarkten in Berlijn zijn er niet zomaar om te kerstshoppen, nee het is een hele beleving. Het is een ware kerstreis waar je aan één dag niet genoeg hebt! Je vind een variatie van beeldende kunst, heerlijke delicatessen, traditionele geschenken en culinaire hoogtepunten van regio?s  door heel Europa! Een hele ervaring om mee te maken rond de gezellig kersttijd zijn deze kerstmarkten in Duitsland!

Een heerlijke kerstmarkt in München

Wil je lekkernijen scoren op kerstmarkten in Duitsland? Dan moet je naar de kerstmarkt in München, Duitsland. De lekkerste kerstmarkt vind je namelijk in München vanaf Marienplatz, waar de kerstmarkt begint wordt je verwelkomt door de heerlijkste kerstgeuren. Ongeveer 140 kerstkraampjes laten je genieten van prachtige kerstballen, kaarsen en ambachtelijke maaltijden. Gezellige muziek is te horen over de gehele kerstmarkt in München die je helemaal in de kerstsfeer laat komen.

Heb je zin om te feesten? Dan moet je naar het Wintertollwood-festival gaan tijdens de kerstmarkt in Münster, live muzieksoptredens, theateropvoeringen, markjes en kunstwerken zijn er om je compleet te vermaken tijdens je bezoek aan deze kerstmarkt in Duitsland.

De mooiste kerstmarkt in Bremen

Voor de ultieme kerstsfeer bezoek je tijdens het kerstshoppen de kerstmarkt in Bremen. Een van de mooiste kerstmarkten in Duitsland die je gaat tegenkomen, met zijn 180 kraampjes trekt de kerstmarkt in Bremen ongeveer 1,5 miljoen bezoekers per jaar! De prachtig verlichte stad bied je een uitgebreid assortiment aan bijzondere kerst artikelen en de heerlijke geuren van glühwein en geroosterde amandelen zullen je nog lang laten verder dromen.. De kerstmarkt in Bremen is er eentje waar je geweest moet zijn van de kerstmarkten van Duitsland!