Disneyland Parijs hotels

disneyland parijs hotelsHotels Disneyland Parijs, je vindt er genoeg op het park van Disneyland Parijs zelf, maar ook in de directe omgeving van Disneyland Parijs. Disneyland Parijs heeft zelf vijf Disney hotels en Disney blokhutten. Een verblijf in een hotel bij Disneyland Parijs is een unieke ervaring. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf in één van de Disneyland Parijs hotel met kerst! Wij hebben in dit artikel een aantal hotels in Disneyland Parijs en vlakbij Disneyland Parijs voor je op een rijtje gezet.

Hotels in Disneyland Parijs

Wanneer je een trip naar Disneyland Parijs boekt is een verblijf in een hotel in Disneyland Parijs extra leuk! Hotels vind je zowel op het Disneyland Parijs park, als in de directe omgeving van Disneyland Parijs. Disneyland Parijs beschikt zelf al over vijf hotels! Hieronder hebben wij deze Disneyland hotel voor je op een rijtje gezet. 

Disneyland Hotel

Dit is hét Disneyland Hotel. Het luxe hotel bevindt zich boven de ingang van het Disneyland Parijs park. Het hotel is geheel in Victoriaanse stijl gebouwd, met hier en daar een vleugje Disney. Een aantal van de kamers van het Disneyland Hotel heeft uitzicht over de Main Street van Disneyland Parijs. Een verblijf in het Disneyland Hotel is dan ook een unieke belevenis!

Disney Davy Crockett Ranch 

Dit Disneyland Parijs hotel vind je op een kwartiertje rijden van het Disneyland park. Dit bosrijke park beschikt over diverse gezellige blokhutten. De blokhutten zijn ruim ingericht en dus perfect voor gezinnen. Op dit Disneyland hotel vind je diverse faciliteiten, zoals een groots overdekt zwemparadijs. 

Disney Hotel New Port Bay Club

Dit Disneyland Parijs hotel is een ideaal hotel voor een verblijf op het Disneyland Parijs Resort in het voorjaar, zomer, of najaar. Dit hotel in Disneyland Parijs beschikt namelijk over een eigen zwembad om heerlijk in af te koelen. Het hotel bevindt zich aan de voet van Disney Village.

Disney Hotel Cheyenne

In dit hotel vlakbij Disneyland Parijs waan je je in de tijden van het Wilde Westen. Het hotel vlakbij Disneyland Parijs is om een oud Cowboy stadje heen gebouwd. Vanaf het Disney Hotel Cheyenne is het zo’n 10 tot 15 minuten lopen naar het Disneyland Parijs park. 

Disney Hotel New York

Het Disney Hotel New York bevindt zich in Disneyland Parijs, een perfecte locatie voor een overnachting in Disneyland Parijs dus. Het Disneyland Parijs hotel heeft een Amerikaanse uitstraling. Je waant je in dit hotel in een totaal andere omgeving!

Hotels vlakbij Disneyland Parijs

Naast hotels op het Disneyland Parijs park, vind je ook hotels in de directe omgeving van het Disneyland Parijs park. Ook hier hebben wij een aantal hotels voor jou uitgezocht!

Best Western Hotel

Dit hotel bevindt zich vlakbij Disneyland Parijs. Een mooi hotel van de bekende hotelketen Best Western. Het hotel telt 120 kamers en beschikt over een eigen bar en restaurant. Het hotel ligt op 10 minuten afstand van Disneyland Parijs. Vlakbij het hotel vind je tevens de metro. Dit is een prima manier om naar het Disneyland Parijs park te reizen.

Adagio City Aparthotel

Dit hotel vlakbij Disneyland Parijs ademt de sfeer van een groot landhuis en is dichtbij het Disneyland Parijs park gelegen. De gratis shuttle bus zorgt er voor dat je binnen 15 minuten voor de ingang van Disneyland Parijs staat. 

Dream Castle Hotel

Dit hotel vlakbij Disneyland Parijs is zeer geliefd. Het hotel beschikt over 400 kamers, welke voornamelijk zijn ingericht op gezinnen. Het 4-sterren hotel ziet er uit als een Middeleeuws kasteel en bevindt zich op 10 minuten afstand van het Disneyland Parijs park. Een prachtige locatie om te overnachten dus!

Kortom, er is keuze genoeg voor een verblijf in een hotel in of bij Disneyland Parijs. Koop je tickets voor Disneyland Parijs en boek je overnachting in één van de hotels bij Disneyland Parijs gemakkelijk online!