Kerstmarkt Antwerpen

kerstmarkt antwerpenKerstmarkt Antwerpen is ieder jaar weer een daverend succes. Duizenden mensen komen naar de kerstmarkt in Antwerpen om hier te genieten van de geweldige kerstsfeer. De kerstmarkt in Antwerpen is dan ook één van de grootste kerstmarkten van België. De kerstmarkt in Antwerpen biedt haar bezoekers ieder jaar geweldig winterplezier. Tijdens de kerstmarkt in Antwerpen worden de Grote Markt, het Steenplein, de Suikerrui, de Groenplaats en de Handschoenmarkt omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waar je uren rond kunt lopen.

Wil jij er een paar tussenuit? Boek dan een complete kerstreis naar Antwerpen en geniet een paar dagen samen van de geweldige sfeer in deze prachtige Belgische stad!

Locaties

De kerstmarkt in Antwerpen vindt plaats op verschillende locaties. Zo is de kerstmarkt van Antwerpen verspreid over de:

  • Grote Markt
  • Het Steenplein
  • De Suikerrui
  • De Groenplaats
  • De Handschoenmarkt

Grote Markt

De Grote Markt van Antwerpen is tijdens de kerstmarkt in Antwerpen prachtig versierd. In één van de tientallen kraampjes alleen al op de Grote Markt vind je een scala aan kerstspullen. Koop hier bijvoorbeeld een leuk zelfgemaakt cadeau voor onder de kerstboom! Of geniet van één van de typische kersthapjes en drankjes. Neem bijvoorbeeld een lekker glaasje warme glühwein of geniet van een heerlijke zelfgemaakte oliebol.

Steenplein

Op het Steenplein in Antwerpen komt ieder jaar een schaatsbaan te staan. Op deze schaatsbaan kunnen jong en oud een rondje schaatsen met prachtig uitzicht over de Schelde. Ook als je geen schaatsen bij hebt kan je hier een rondje maken. Er is namelijk een schaatsverhuur inbegrepen bij de entreeprijs. Natuurlijk kan je ook langs de kant van de schaatsbaan genieten van dit winterse tafereel.

Groenplaats

De Groenplaats in Antwerpen biedt een prachtige kerstmarkt. Hier vind je tevens een waar kerstdorp, met prachtige kerststallen met dieren. De schitterende kerstverlichting en de gezellige kerstmuziek zorgen voor een geweldige kerstsfeer.

Op de kerstmarkt in Antwerpen beleef je winterse momenten en komen de geuren van kerstbomen en glühwein je tegemoet. Hier geniet je zeker van de geweldige kerstsfeer en kom je alvast helemaal in de stemming voor de feestdagen!