Overnachten Disneyland Parijs

overnachten disneyland parijs, disneyland hotelOvernachten in Disneyland Parijs, wie wil dat nou niet? Overnachten in Disneyland Parijs kan gemakkelijk in het Disneyland Hotel. In het Disneyland Hotel zal je niets tekort komen. Het hotel biedt de beste kwaliteit, service, gastvrijheid én locatie! Want het Disneyland Hotel bevindt zich vlak naast de ingang van het Disneyland Parijs park. 

Disneyland Hotel

Begeef je in een waar sprookje in Disneyland Parijs. Om de dag goed af te sluiten overnacht je na een lange en vermoeiende dag in het prachtige Disneyland Hotel. Een overnachting in het Disneyland Hotel is een overgetelijke en unieke ervaring. 

Begin de avond met een bezoek aan Café Fantasia, voor een geweldige muzikale ervaring. Geniet daarna van het heerlijke eten bij California Grill, met een goede bijpassende wijn. En sluit de avond af in Castle Club met het Disney Dream spektakel! Overnachten in het Disneyland Hotel is een onvergetelijk moment dat je kan delen met je vrienden en familie.

Kamers Disneyland Hotel

Overnachten in het Disneyland Hotel bij Disneyland Parijs doe je natuurlijk wel in stijl. De kamers zijn dan ook ruim en comfortabel ingericht, met lichte pastelkleuren in een Victoriaanse stijl én natuurlijk verschillende Disney aspecten. 

In de standaardkamer van het Disneyland Hotel vind je één groot tweepersoonsbed of twee tweepersoonsbedden, een badkamer met douche en een föhn, twee telefoons, een televisie, radio, airconditioning, een minibar, een kluisje en 24 uur per dag roomservice. In deze standaardkamer van het Disneyland Hotel kunnen vier personen verblijven. Tevens is er de mogelijkheid om een gezinskamer te boeken, voor vijf personen.

Ook is er de mogelijkheid om in alle luxe te genieten in de Castle Club. De kamers en suites van de Castle Club bevinden zich op de derde verdieping van het Dineyland Hoel en beschikt over een eigen lift, receptie en een privé-bar. In de privé-bar wordt het ontbijt geserveerd en kunnen de gasten van de Castle Club de gehele dag frisdrank en warme dranken verkrijgen. Snacks worden tussen 4 en 6 uur ‘s middags geserveerd. De Castle Club beschikt over verschillende kamers en suites, namelijk:

  • Sleeping Beauty Suite
  • Cinderella Suite
  • Tinkel Bell Suite
  • Walt’s Appartment Suite
  • Junior Suites

Deze suites zijn ruim en luxe ingericht. Hier bevindt je je echt in een Disney sprookje tijdens je overnachting in Disneyland Parijs!

Kortom, om een bezoek aan Disneyland Parijs compleet te maken boek je een verblijf in één van de prachtige hotels in Disneyland Parijs. Online koop je gemakkelijk je tickets voor Disneyland Parijs en boek je tevens eenvoudig een kamer in het Disneyland Hotel. Zo vind je gemakkelijk de mooiste aanbiedingen voor een bezoek en verblijf in Disneyland Parijs!