Oogverblindende kerstmarkt Brussel

kerstmarkt brussel, brussel kerstmarkt, kerstshoppen brussel, brussel kerstshoppenDe kerstmarkt in Brussel een ervaring om niet te missen! Ben je nog nooit in de prachtige oude stad geweest? Dan moet je zeker dit najaar de kerstmarkt in Brussel gaan bezoeken. De historische Belgische hoofdstad is prachtig om zo te bezoeken maar nog extra speciaal om deze te bezoeken tijdens zijn kerstmarkt.

Vind je één dag kerstshoppen in Brussel op de kerstmarkt niet genoeg? Geen probleem, boek dan een complete kerstreis naar Brussel en geniet meerdere dagen in deze geweldige Belgische stad!

De kerstmarkt in Brussel

Jaarlijks organiseert Brussel een kerstmarkt, die tevens de grootste kerstmarkt is van België. De prachtige oude straten van Brussel worden rood en groen gekleurd met de meer dan 240 kerstkraampjes op de kerstmarkt in Brussel.

Op de kerstmarkt in Brussel kun je terecht voor vele gezellige kerstartikelen zoals prachtige versiering voor in de kerstboom, voor op tafel tijdens het kerstdiner/ kerstbrunch of om je huis of tuin sfeervol mee te versieren. Buiten de leuke kraampjes waar je een uitgebreid assortiment van spulletjes vind kun je op de kerstmarkt in Brussel ook een heerlijk hapje eten.

Proef heerlijke kersthapjes en neem een glaasje glühwein om in de complete sfeer te komen. De kerstmarkt in Brussel is een gezellige gelegenheid die je de sfeer van kerst laat zien, proeven én ruiken.

Schitterend Brussel

Kom je niet speciaal voor de kerstmarkt van Brussel naar België, dan is het wel de prachtige verlichte stad tijdens de kerstmarkt in Brussel. De gezellige kraampjes scheppen sfeer, maar de indrukwekkende kerstboom is de eyecatcher van het prachtige Brussel. Midden op de kerstmarkt in Brussel staat een indrukwekkende en prachtig verlichte kerstoom.

De panden en de pleinen van de binnenstad tijdens de kerstmarkt in Brussel zijn prachtig versierd met duizenden lichtjes. Brussel, de stad die schittert in de donkere wintermaanden is een sfeervolle plek om door te brengen, neem zo een wandeling door de indrukwekkende stad en kijk je ogen uit. Heerlijk een paar dagen er tussenuit? Boek een kerstreis naar Brussel.

Meer dan alleen een kerstmarkt

De kerstmarkt in Brussel biedt zoveel meer dan alleen de gezellige kraampjes en het heerlijke eten. Op de grote markt is er een sfeervolle schaatsbaan te vinden, leuk voor de kindjes, maar ook zeker leuk voor lovers of een groep vrienden! Neem je eigen schaatsen mee of huur ze ter plekke.

Ook vind je op de kerstmarkt in Brussel het bijzondere reuzenrad, wie versierd is met meer dan 18.000 lichtjes(!) is een echte eyecatcher. Neem een ritje in het fascinerende reuzenrad en kijk uit over de prachtig versierde stad en de gezellige kerstmarkt van Brussel.

Openingstijden kerstmarkt Brussel

Wanneer kun je de oogverblindende kerstmarkt in Brussel bezoeken en op welke tijden kan je ervan genieten?

De data dat je de kerstmarkt in Brussel kan bezoeken:

28 november 2014 tot en met vier januari 2015, kan je de kerstmarkt bezoeken

Openingstijden kerstmarkt Brussel:

De kerstmarkt in Brussel is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur geopend. Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je de kerstmarkt in Brussel bezoeken van 11:00 uur tot en met 22:00 uur.

Op kerstavond is er echter een uitzondering op deze dag kan je de kerstmarkt tot 18:00 bezoeken.