Kerstreis Disneyland Parijs

kerstreis disneyland parijs, disneyland parijs, kerst disneyland parijs, christmas disneyland parisEen kerstreis naar Disneyland Parijs, een kerst vol met magie waar dromen en fantasieën werkelijkheid worden. Wat wil je nog meer? Een kerstreis naar Disneyland Parijs is een ultieme droom van ieder kind, maar ook voor volwassenen is dit een magische ervaring. Wij vertellen alles wat je moet weten over deze bijzondere kerstreis naar Disneyland Parijs, een ervaring die je voor altijd bij blijft!

Wanneer is het kerst in Disneyland Parijs?

Was het maar elke dag kerst. Helaas is dit niet het geval, toch kan je lang genieten van de magische kerstsfeer in Disneyland Parijs! Vanaf 10 november kun je namelijk genieten van de mooiste tijd van het jaar in Disney en de kerstverlichting, het prachtig versierde stad, de eeuwige sneeuw blijft maar liefst tot 7 januari 2015 bezig!

Wil je de traditionele data van kerst heerlijk thuis blijven, dan heb je genoeg keus om de feestelijkheid en de magische winterse sferen van Disneyland Parijs mee te maken! Ga met de kerstreis naar Disneyland Parijs en laat je fantasieën werkelijkheid worden!

De magische kerstsferen van Disneyland Parijs

Ga je in Disneyland Parijs kerst vieren? Dan staat jou een droom kerstreis te wachten! Alle Disney figuren waaronder onze Mickey en Minnie staan je op te wachten en zullen je mooiste kerstdromen laten uitkomen als je in Disneyland Parijs kerst gaat doorbrengen!

Ontmoet de kerstman en breng een bezoekje aan Disney’s Santa Claus Village waar de lichtjes altijd fonkelen, loop over Main Street U.S.A. waar de eeuwige sneeuwvolkjes naar beneden dwarrelen, kan jij ze vangen?!

Een kerstreis naar Disneyland Parijs is een reis vol met magie en plezier. Je mooiste kerstdromen komen uit en een overnachting in Disneyland Parijs maakt het compleet!

Kerstreis naar Disneyland Parijs tips

De tips die wij voor een kerstreis naar Disneyland Parijs geven zijn:

  • Vergelijk aanbieders, de een heeft weer andere voordelen dan de anderen!
  • Combineer je kerstreis Disneyland Parijs met een bezoekje aan het magische Parijs. Ook in de stad Parijs hangt de kerstsfeer overal, een bijzondere ervaring om je kerstreis mee te combineren!
  • Maak een checklist zodat je onbezorgd je kerstreis naar Disneyland Parijs kan maken. Vergeet niks mee te nemen naar je kerstreis naar Disneyland Parijs met een handige checklist!
  • Stel vast wanneer je wilt gaan. In de kerstvakantie zal je natuurlijk duurder uit zijn. Heb je de mogelijkheid om buiten de kerstvakantie te gaan? Dan is dit om aan te raden! De magische kerstsfeer van Disneyland Parijs is namelijk vóór en ná de kerstvakantie te beleven!

Waar wacht je nog op? Ga een magische kerstdroom tegemoet met een kerstreis naar Disneyland Parijs!