kerstmarkt Amsterdam

kerstmarkt Amsterdam, Amsterdam kerstmarkt, kerstmarkt, kerstmarkten, kerstmarkt de Dam, kerst Amsterdam, christmas amsterdamDe kerstmarkten in Amsterdam zijn de place to be voor je kerstinkopen en voor kerstshoppen van dit jaar. In de hoofdstad van Nederland is altijd wat te beleven, met kerst dus ook. Prachtige kerstmarkten in Amsterdam waar je gezellig kan winkelen en leuke dingen kan doen staan centraal bij je bezoek aan Amsterdam rond de kerst. Maar liefst drie verschillende kerstmarkten zijn er te vinden in het prachtige Amsterdam. Wat valt er allemaal te beleven tijdens de kerstmarkten van Amsterdam? Dat hebben wij op een rijtje gezet!

Drie verschillende kerstmarkten Amsterdam

Niet één kerstmarkt in Amsterdam, niet twee kerstmarkten in Amsterdam, nee als je gaat kerstshoppen in Amsterdam tref je maar liefst drie kerstmarkten aan! Drie kerstmarkten in Amsterdam die alle drie een totaal andere sfeer geven. De drie kerstmarkten die te vinden zijn in Amsterdam zijn de: Funky Xmas Market, de Scandinavische kerstmarkt en de Wintermarkt Damrak. Om alvast vooruit te genieten en kennis te maken met deze drie fantastische kerstmarkten in Amsterdam hebben wij de leuke details op een rijtje gezet!

Funky Xmas Market 

Ben jij op zoek naar iets bijzonders? Iets van decoratie, cadeau inspiratie, cadeautjes, kleding, eten of iets anders? Dan moet jij naar de Funky Xmas Market in Amsterdam. Op deze kerstmarkt is werkelijk waar álles te vinden. Ruim 150 bijzondere stands op deze kerstmarkt in Amsterdam bieden je een gezellig dagje uit.

Een dagje vol kerst shoppen staat garant als je de kerstmarkt Funky Xmas Market in Amsterdam bezoekt. Op deze kerstmarkt kun je gaan shoppen voor design, fashion, retro, crafty stuff, kinderkleding, schilderijen, handgemaakte zeep, kerstdecoratie, kerstcadeautjes en ga maar door.

Buiten kerst inkopen doen kan je hier ook genieten van de gezellige sfeer onder het genot van heerlijk glühwein en verschillende unieke kersthapjes. Geniet op deze unieke kerstmarkt in Amsterdam van cupcakes, Franse crêpes, biologische wijn, jacket potatoes en traditionele kerst gerechten.

Op deze kerstmarkt in Amsterdam kun je heel de dag genieten van gezellig kerstmuziek, maar ook kan je meedoen met leuke workshops en genieten van verschillende delicatessen. Een dag vol gezelligheid, sfeer en shoppen staat garant als je de Funky Xmas Market gaat bezoeken in Amsterdam.

Scandinavische kerstmarkt

Wil jij genieten van de echte knusse Scandinavische kerstsfeer? Ga dan naar de Scandinavische kerstmarkten in Amsterdam. Scoor typische Noorse, Zweedse, Deens en Finse producten op deze bijzondere kerstmarkt in Amsterdam om je kerst een unieke twist te geven. Probeer ook een traditioneel Scandinavisch gerecht om de Scandinavische kerstsfeer compleet te ervaren.

Ben je klaar met al die commerciële kerstmarkten in Amsterdam? Dan is de Scandinavische kerstmarkt in Amsterdam the place to be voor jou. Geniet van de knusse ouderwetse sfeer van de Scandinavische kerstmarkt in Amsterdam. Een bijzondere ervaring en gezellig dag vol met kerstsferen is garandeert als je deze kerstmarkt in Amsterdam bezoekt.

Wintermarkt Damrak

Op het Beursplein in Amsterdam kun je helemaal in de winterse sferen komen op de Wintermarkt Damrak. De Wintermarkt Damrak is veel meer dan alleen een kerstmarkt. Ga kerstshoppen op de Wintermarkt Damrak in Amsterdam, shop de leukste kerst artikelen bij de schattige kraampjes die je vind op de kerstmarkt op het Beursplein in Amsterdam. Langs het kerst shoppen op een van de kerstmarkten van Amsterdam kun je hier ook terecht voor andere leuke winterse inkopen.

De kerstmarkt van Amsterdam heeft een diversiteit aan kraampjes en 85 chalets waar je lekker langs kun slenteren. Jouw bezoek aan de Wintermarkt Damrak in Amsterdam wordt compleet gemaakt door een heerlijke kop warme chocomelk, een glas glühwein en de leuke attracties voor jong en oud.

Het Leidse plein in Amsterdam

Maak je dagje kerstmarkten afgaan in Amsterdam compleet met een bezoekje aan het Leidse plein Amsterdam. Na al je kerstshoppen en het zien van de verschillende kerstmarkten in Amsterdam ben je toe aan een heerlijke ontspanning. De ideale plek voor stelletjes, gezinnen met kinderen en voor een dagje weg met vrienden, dat is het Leidse plein in Amsterdam in de koude wintermaanden.

Op het Leidse plein in Amsterdam vind je namelijk de enorme schaatsbaan die helemaal is opgezet in winterse sferen. Geniet van de sfeermakende lampjes in de bomen, de sneeuw kanonnen, kunstbomen en de prachtige kroonluchter. Geniet na het bezoeken van de kerstmarkten in Amsterdam van een verse oliebol, wafel of een heerlijke braadworst.

Het Leidse plein met zijn gezellige winterse sferen is de ideale afsluiting van het kerstshoppen en het bezoek aan een kerstmarkt of meerder kerstmarkten in Amsterdam. Een compleet winterdagje uit!