Kerstmarkten Dusseldorf

kerstmarkten, kerstmarkt, kerstmarkten dusseldorfKerstmarkten in Düsseldorf zijn heel populair en trekken elk jaar duizenden bezoekers. De binnenstad van Düsseldorf is dan geheel versierd en staat helemaal in het teken van kerst. Overal vind je sfeervolle verlichte marktkraampjes met leuke kerstspulletjes, cadeautjes en grote harten van ?lebkuchen?, een typisch Duits kerstkoekje!

Lijkt een dagje kerstshoppen in Düsseldorf jou niet genoeg? Geen probleem, boek dan een complete kerstreis! Er zijn verschillende aanbieders die kerstreizen naar Duitsland aanbieden. Boek zo’n leuke kerstreis en genieten meerdere dagen van de kerstmarkten in Duitsland!

Kerstmarkt Düsseldorf

De geur van ?lebkuchen?, warme chocolademelk en glühwein, je komt het allemaal tegen op de kerstmarkt in Düsseldorf. De kerstmarkt in Düsseldorf komt pas echt goed tot zijn recht vanaf de namiddag en in de avond. Alle kraampjes op de vier pleinen in Düsseldorf zijn prachtig verlicht. Hierdoor kan je optimaal genieten van de kerstsfeer!

Op de kerstmarkt van Düsseldorf vind je zo?n 250 kraampjes. In deze kraampjes vind je verschillende dingetjes. Zo heb je er veel kleine cadeautjes, bloemstukjes, verschillende hapjes en kerstversiering.

Op de luxe winkelboulevard de Köningsallee vind je prachtig verlichte bomen en versierde etalages. Deze hele boulevard is geheel in kerstsfeer ingericht. Tijdens de kerstmarkt in Düsseldorf vind je hier ook een prachtige ijsbaan, waar iedere dag zo?n duizend mensen op af komen!

Busreis naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Vanuit verschillende provincies in Nederland vertrekken dagelijks bussen richting de kerstmarkt in Düsseldorf. Met de bus naar de kerstmarkt in Düsseldorf is een goedkope en comfortabele manier om een dagje de kerstmarkt te bezoeken. Je kan bij zo?n busreis vaak kiezen uit een dagtocht of een meerdaagse busreis. Vaak zijn dit combinatiereizen. Je ziet dan niet alleen de kerstmarkt van Düsseldorf, maar ook die van Keulen of Essen!

Met de auto naar de kerstmarkt in Düsseldorf

Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om met de auto naar de kerstmarkt in Düsseldorf te gaan. Düsseldorf is namelijk vanaf Utrecht maar 195 kilometer rijden en vanaf Eindhoven maar 135 kilometer. Waar je wel op moet letten als je met de auto naar Duitsland gaat is dat je een milieusticker nodig hebt. Deze kan je gemakkelijk op internet bestellen!