Met de trein op wintersport

wintersport treinMet de trein op wintersport is erg leuk. Het is weer eens een andere vorm van wintersport. Veel mensen kiezen er voor om met de auto of het vliegtuig op wintersport te gaan. Echter is met de trein op wintersport ook een goede mogelijkheid. Daarnaast is het een unieke ervaring om met de trein op wintersport te gaan. Zo kun je tijdens een reis met de trein optimaal genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast heb je geen last van files of pech. Kortom, op wintersport met de trein kent vele voordelen.

Optimaal genieten

De trein is misschien niet het meest voor de hand liggende vervoersmiddel wanneer je op wintersport gaat. Maar wanneer je op wintersport gaat met de trein kan je optimaal genieten. De meeste treinreizen vertrekken namelijk aan het begin van de avond, zodat je ?s ochtends uitgeslapen in de sneeuw op plaats van bestemming aankomt. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende treinen en klassen. Zo kun je tijdens de treinreis richting jouw wintersportvakantie comfortabel en relatief goedkoop op de plaats van bestemming komen.

Wintersporttreinen

Speciaal voor mensen die op wintersport gaan met de trein zijn er wintersporttreinen. Zo is er bijvoorbeeld de Ski-Thalys. Deze trein rijdt rechtstreeks naar de Franse Alpen. Doordat deze trein onderweg regelmatig stopt is deze trein geschikt voor veel mensen die op wintersport gaan met de trein. De trein stopt onder andere in Aime la Plagne, Albertville, La Plagne, Les Arcs, Moûtiers, Val Thorens en stopt in Bourg St. Maurice. Met deze trein bereik je in slechts zes uur jouw wintersportbestemming!

Kortom, op wintersport met de trein is goed mogelijk. Wanneer je kiest voor een wintersportvakantie met de trein kun je optimaal genieten. Zo reis je in alle rust naar je bestemming en kun je hier heerlijk gaan skiën of snowboarden!

48% is slecht verzekerd
Uit onderzoek onder 210.000 meenemen.nl gebruikers blijkt dat men slecht verzekerd op vakantie gaat.
Lees het volledige onderzoek

Wel een goede reisverzekering afsluiten