Wintersport Alpenarena Flims-Laax-Falera

wintersport alpenarena flims-laax-faleraWintersportgebieden Flims, Laax en Falera vormen samen één van de grootste aaneengesloten skigebieden van Zwitserland. Met maar liefst 220 kilometer aan pistes, waar voor zowel beginners als voor de ervaren skiër genoeg te doen is, is Alpenarena Flims-Laax-Falera tevens één van de populairste skigebieden. Dit komt onder andere door de ligging van de pistes: tussen de 1100 en de 3000 meter. Hierdoor ben je zeker van sneeuw tijdens je wintersport in Alpenarena Flims-Laax-Falera.

Een waar pararijs

Tijdens een wintersport in Alpenarena Flims-Laax-Falera geniet je met volle teugen van je vakantie. Alpenarena Flims-Laax-Falera is vooral een waar paradijs voor snowboarders. Het skigebied in Zwitserland beschikt namelijk over twee funparken. Hier vind je onder andere drie halfpipes en diverse monsterpipes. Zelfs voor de allerkleinsten is er genoeg te doen. Zo is er een mini boardercross aanwezig, waar de kids heerlijk kunnen snowboarden.

Voor de ervaren wintersporter is het mogelijk om off-piste te gaan. Deze zogenoemde ?freeride-afdalingen? zijn geel gemarkeerd op de kaarten van het skigebied Alpenarena Flims-Laax-Falera. Het is mogelijk om dit onder begeleiding te doen van een gids. Ook kan je er voor kiezen om speciale cursussen te volgen voor freeriden. Let wel op: wanneer je er voor kiest om off-piste te gaan, is het wel belangrijk dat je goed verzekerd bent!

Waarom Alpenarena Flims-Laax-Falera?

Alpenarena Flims-Laax-Falera is een groot en uitgestrekt skigebied waar genoeg te doen is tijdens je wintersport. Zo kan je er diverse rondtochten maken en heerlijk eten in de omgeving. Skigebied Alpenarena Flims-Laax-Falera is zowel geschikt voor ervaren, als minder ervaren wintersporters. Je kan namelijk kiezen uit een makkelijke piste, een moeilijke piste of off-piste gaan. Het hele gebied kan je gemakkelijk bereiken met diverse skiliften.

Kortom, tijdens je wintersport in Alpenarena Flims-Laax-Falera kan je je helemaal uitleven en genieten van een geweldige wintersportvakantie!