Wintersport Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental

skiwelt wilder kaiser-brixental wintersportWintersport in Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental is werkelijk een geweldige ervaring. Skiwel Wilder Kaiser-Brixental is de naam voor een aantal skigebieden die onder één pas te beskiën zijn. Het gebied bevindt zich in het Oostenrijkse Tirol en beschikt maar liefst in totaal over 279 kilometer piste en 91 liften. Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental is het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk, waar je kan genieten van een heerlijk wintersport

Genieten in het Oostenrijkse Tirol

In Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental zal je genieten van een heerlijke wintersport in Tirol. Het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk is Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental. In totaal vind je hier 279 kilometer piste en maar liefst 91 liften. Het skigebied bestaat uit diverse Oostenrijkse dorpen, namelijk:

  • Tirol
  • Brixen im Thale
  • Hopfgarten
  • Ellmau
  • Scheffau am Wilden Kaiser
  • Going am Wilden Kaiser
  • Itter
  • Westendorf
  • Kelchsau

De verschillende gebieden zijn met elkaar verbonden door middel van een kabelbaan. Zo kan je tijdens je wintersport in Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental gemakkelijk van het ene naar het andere gebied reizen. 

Beste skigebebied ter wereld

In 2009 werd het gebied uitgeroepen tot het beste skigebied ter wereld. Dit herhaalde zich in 2010 en in 2011 werd Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental derde. De reden dat Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental uitgeroepen is tot beste skigebied, is omdat het gebied over diverse faciliteiten beschikken die een wintersport in Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental zeer aangenaam maken. 

Een deel van het grootste skigebied van Oostenrijk is ‘s avonds prachtig verlicht. Tijdens je wintersport kan je skiën op de prachtig verlichte pistes en waan je je even in een waar sprookje. De prachtige verlichting en de witte sneeuw zijn een mooi beeld. Tevens zijn het funpark van Tirol, Wintergarten Söll, en de nachtrodelbaan dan geopend. In Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental kan je genieten van een heerlijke wintersport!

48% is slecht verzekerd
Uit onderzoek onder 210.000 meenemen.nl gebruikers blijkt dat men slecht verzekerd op vakantie gaat.
Lees het volledige onderzoek

Wel een goede reisverzekering afsluiten