Een magische rondreis door Nepal

rondreis nepal, nepal, nepal rondreizenRondreis Nepal: je hebt ervoor gekozen of je overweegt de keuze. Nepal een van de meest magische landen die je in Azië gaat tegenkomen. Je hebt de juiste beslissing gemaakt: een prachtige rondreis staat je te wachten. Nepal, de plek waar de Mount Everest te vinden is, de plek waar je prachtige natuur zal gaan vinden en de mooiste plekken om te wandelen. Maar ook kun je tijdens je rondreis Nepal raften en kajakken, mysterieuze tempels bezoeken en ook veel cultuur op doen. Met zijn prachtige hoogtes door de Himalaya die te zien zijn tegen een prachtig strakke blauwe lucht krijg je gratis een spraakmakend beeld over Nepal.

Boek hier rondreis Nepal

Rondreis Nepal: groepsreis of niet?

Een overtuiging is niet meer nodig, Nepal is prachtig om rond te reizen. Maar dan nog de vraag: hoe ga je je rondreis door Nepal aanpakken? Ga je alleen, met zijn tweeën of met een groep? Ga je zelf je rondreis Nepal uitstippelen of vind je dat teveel risico en kies je toch voor georganiseerde groepsreis Nepal?

Heb je nog nooit een rondreis Nepal gedaan? Dan is het aan te raden om met een groep mee te gaan, je krijgt vaak een fantastische reisleider die alle mysterieuze plekjes weet. Daarnaast raak je met een groep nooit verdwaald, je maakt nieuwe vrienden en je mist geen een plekje in Nepal. Met een groepsreis Nepal ben je gegarandeerd dat je alle hoogtepunten ziet en niet alleen de natuur, nee jouw reisleider kent alle mooie plekken in de stad, de mystieke tempels en andere bezienswaardigheden.

Een ding is zeker de rondreis Nepal zal een onvergetelijke indruk achter laten. Het land heeft vele gezichten waar je in aanraking mee zal komen. Het is een vriendelijk land met zeer vriendelijke mensen waar je schitterende natuur aantreft, maar ook schattige dorpjes, wilde rivieren en bijzondere architecturen en mooie boeddha’s gaat tegenkomen.

Rondreis Nepal: hoe kies je de beste aanbieder?

Heb je nu de beslissing genomen om je rondreis Nepal te gaan doen met een georganiseerde reis? Kijk dan goed rond op internet er zijn talloze aanbieders die allen iets wils te bieden hebben tegen een ander kostenprijsje. Hier een aantal vragen die je jezelf moet afvragen om jouw rondreis Nepal compleet te maken:

 • Hoelang wil je gaan?
 • Wanneer wil je vertrekken?
 • Wat wil je graag doen op je reis en wat niet?
 • Zijn alle activiteiten inclusief de prijs of komen er nog veel kosten bij kijken?
 • Wat zijn de opstap plekken en met wat voor vervoer ga je?
 • Is het eten inclusief?
 • Zijn alle activiteiten verplicht of heb je hier ruimte in?
 • Heb je vrije tijd die je zelf kan indelen?
 • Check het hotel die de reisorganisatie aanbiedt
 • Welke activiteiten zitten in het pakket?
 • Krijg je waar voor je geld of niet?

Als je deze vragen aan jezelf stelt kom je al stapje dichterbij bij jouw magische rondreis in Nepal.