Cabeau

cabeau, cabeau reisartikelen, cabeau nekkussenCabeau het merk dat zorgt voor comfort tijden je reis. Cabeau laat je ervaren hoe het is om first-class te reizen, dit door middel van de verschillende accessoires die het merk in het assortiment heeft zitten. Van nekkussens tot heerlijk zachte sokken, Cabeau heeft het allemaal op zich genomen.

Als je lang op reis bent als bijvoorbeeld gaat vliegen dan is comfort soms ver te zoeken, Cabeau brengt hier echter verandering in door alle comfort die hun reisproducten hebben!

Waarom Cabeau voor een lange reis?

Als je op zoek bent naar comfort in het vliegtuig of in de auto, als je klaar bent met alle flut aankopen die je hebt gedaan, nekkussens die eigenlijk weinig comfort bieden of snel kapot gaan, dan is Cabeau iets voor jou! Met verschillende designs, prijzen, ervaring en passie produceert Cabeau de meest comfortabele accessoires voor onderweg. Waaronder het Cabeau nekkussen, het hoofdproduct die te vinden is in het assortiment van Cabeau.

Cabeau is het merk dat snapt dat jij uitgerust en fris op je vakantiebestemming aan wilt komen. Comfort is een van de belangrijkste en meest onderschatte dingen als je op reis gaat en hierdoor kom je vaak met nek pijn, een stijve rug en ongerust op je plaats van bestemming aan. Cabeau heeft hier de oplossing voor, Cabeau denkt namelijk alleen maar een comfort voor onderweg. Cabeau gelooft er dan ook in dat als je genoeg comfort je reis kan transformeren naar een leuke ervaring.

De producten van Cabeau

Cabeau dat zijn focus legt op de comfort van de klant, het comfort dat de reiziger nodig heeft om zijn lange reis leuker te maken, beter te maken en uitgerust op bestemming aan te komen. Cabeau bekend om zijn nekkussen heeft nog veel meer in huis, de beste kwaliteit met de beste comfort dat zijn de producten van Cabeau!

De nekkussens van Cabeau 

De nekkussens van Cabeau zijn stevig, praktisch en comfortabel. Cabeau nekkussens zijn jouw ideale reismaatje voor onderweg, ze geven je steun en van een stijve nek zul jij geen last meer hebben. De nekkussens die cabeau in het assortiment heeft zijn:

 • Memory Foam Evolution Pillow
 • Compact and Inflatable
 • Air Evolution
 • Evolution Pillow Economy Plus

Ook beschikken Cabeau nekkussens over een speciaal vakje waar jij veilig en makkelijk je mp3 speler in kan bewaren, zo kan jij genieten van comfort én van jouw favoriete muziek. Bij de nekkussens van Cabeau krijg je ook een handige zak om ze in op te bergen voor en na je reis én de Cabeau nekkussens zijn makkelijk schoon te maken!

Slaapproducten van Cabeau 

Met de slaapproducten van Cabeau maak je jouw reis nog comfortabeler. Kruip lekker warm onder een dekentje of geniet van ultra comfortabele sokken van Cabeau. In de slaapproducten collectie van Cabeau vind je:

 • Midnight Magic Sleep Mask
 • Fold ‘n Go Travel Blanket & Case
 • BlanKid buddy with 4 products in 1
 • Ultra-soft, Extra Thick Fluffy Socks
 • Bamboo Compression socks

Zorg dat je niks te kort komt tijdens je reis en geniet van het ultieme comfort van Cabeau slaapproducten.

Gadgets van Cabeau 

In het assortiment van Cabeau vind je ook verschillende gadgets die jouw reis een stuk aangenamer maken. De gadgets die in het assortiment van Cabeau te vinden zijn, zijn:

 • 4-1 Universal Traval Adapter
 • Case for electronics
 • Suit for Traveling Unruffled & Ready

Mis niks tijdens je reis en maak gebruik van de handige gadget van Cabeau. Een makkelijke tas, een hoes voor bijvoorbeeld je iPad die je aan de stoel kan hangen of de travel adapter zodat jij je favoriete spullen altijd kan opladen! De reisartikelen van Cabeau maken jouw reis gemakkelijker en comfortabeler.