Dakine

dakine, dakine sportkleding, dakine sportspullen,Dakine is een kledingbedrijf dat gespecialiseerd is in sportkleding en sportartikelen voor bijzondere sporten. Van zomer tot wintersporten niks is te gek voor Dakine. Het merk is gespecialiseerd in veel extreme sporten, sporten op het water maar ook in de sneeuw of gewoon op de weg. Door de specialisatie van Dakine leveren ze de beste kwaliteit en de beste spullen voor verschillende sporten.

Dakine de outdoor kleding specialist

De specialist in kleding en artikelen voor de meest fascinerende sporten dat is Dakine. Het Amerikaanse bedrijf dat is opgestart in Hawaii in 1979. Dakine is meer dan alleen sportspullen verkopen, ze staan voor goede kwaliteit en leggen passie in hun werk. Op de website van Dakine kun je daarom ook meer dan alleen shoppen, informatie over sporters die het bedrijf sponsort is er te vinden. Ook worden er filmpjes op hun website gepost en ze zijn druk bezig met social media. Dakine de sport specialist die passie legt in hun werk en deze wil overbrengen. Goede kwaliteit en inspireren, dat is waar Dakine voor staat. 

Het assortiment van Dakine

Dakine bezit over een uitgebreid assortiment in sportkleding en sportartikelen. Het assortiment van Dakine is onderverdeeld in verschillende categorieën. De zeven categorieën waaruit het assortiment van sportkleding en sport artikelen bestaat zijn:

  • Snowboarding
  • Skiën
  • Surfen
  • Bike
  • Kite
  • Windsurfen
  • Skate

Zoals te zien is heeft Dakine een uitgebreid assortiment van sporten in zijn bedrijf. Voor ieder is wel iets te vinden en ben je nog niet helemaal uit wat je wilt doen? Dan kun je inspiratie opdoen door de verschillende sporters en filmpjes die op de website van Dakine te vinden zijn.

Onder de productcategoriën van de verschillende sporten van Dakine vind je alles wat je je maar kan bedenken. Van complete outfits tot speciale koffers voor op sportieve reis. Het sportmerk Dakine is dus meer dan alleen verkoop, er komt een hoop passie en inspiratie bij kijken. Dakine levert goede kwaliteit, echt advies en een complete ervaring!