Jack Wolfskin

jack wolfskinJack Wolfskin is een Duitse producent van kampeer- en trektochtspullen en kleding van uitstekende kwaliteit. Bij Jack Wolfskin vind je voornamelijk kleding, schoeisel, rugzakken, slaapzakken en tenten. Ben jij een echte liefhebber van outdoorbezigheden, maar houd je tegelijkertijd van modieuze kleding, dan heeft Jack Wolfskin alles voor jou! 

Over Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is een Duitse producent van kampeer- en trektochtspullen en kleding, opgericht in 1981. Jack Wolfskin heeft op het moment veel vestigingen verspreidt door Europa en Azië. Jack Wolfskin is één van de toonaangevende aanbieders van functionele outdoor kleding, outdoor schoenen en outdoor uitrusting in Europa en houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met het beschermen van mensen tegen de regen, wind en sneeuw. De kleding van Jack Wolfskin is dan ook geschikt voor alle weersomstandigheden.

Milieubewust

Jack Wolfskin heeft zichzelf een doel gesteld: uiterlijk in 2020 volledig af te zien van schadelijke chemicaliën. Jack Wolfskin is namelijk veel bezig met zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van zowel de klanten als het milieu. Zo verkopen ze alleen kwalitatief hoogwaardige producten, maar houden ze ook rekening met het milieu door water- en luchtvervuiling te verminderen. Jack Wolfskin is dus een verantwoord bedrijf. 

Producten Jack Wolfskin

Jack Wolfskin biedt eersteklas outdoorkleding, van een goed kwaliteit. Wanneer jij een echte liefhebber bent van outdoorbezigheden, zoals backpacken, dan is Jack Wolfskin écht iets voor jou. In de kleding van Jack Wolfskin heb je veel bewegingsvrijheid, waardoor jij de dingen kan doen die je graag doet!

Tot de gevarieerde collectie van Jack Wolfskin hoort ook een ruime keuze aan doeltreffende modieuze outdoorkleding voor moderne mannen en vrouwen. De hele collectie wordt gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit die goed aansluiten op de actuele trends in de mode.

De producten van Jack Wolfskin worden gekenmerkt door een hoge mate van functionaliteit, gebruiksgerichtheid en innovatie. In de afgelopen jaren heeft Jack Wolfskin met succes verschillende materiaal- en productinnovaties ingevoerd, waardoor de kleding precies bij jou past en je veel plezier kan beleven aan verschillende outdoor-activiteiten.