Leuke en handige reiscadeaus voor Sinterklaas

Sinterklaas is in aantocht, wat betekend dat de mooiste tijd van het jaar binnenkort weer aanbreekt. Een lange donkere maand vol warme versiering, goed eten, familie en natuurlijk cadeaus! Het is natuurlijk ook de ideale gelegenheid om de echte reisfans te verassen met leuke en handige cadeautjes waar je echt wat aan hebt.

Wij geven je graag wat inspiratie voor leuke geschenken voor kinderen van gezinnen die graag reizen. Op https://www.cadeautjes.nl/sinterklaascadeau/voor-kinderen vonden we veel verschillende en gevarieerde Sinterklaas cadeaus. Hieronder vind je een kleine selectie van kleine cadeau ideeën voor in de schoen en tevens wat grote cadeau tips voor tijdens pakjesavond.

Wat is nu mooiere decoratie voor de kinderen op de kamer dan deze wereld scratch map? Hierop kunnen ze zelf bijhouden welke mooie reizen ze samen met hun ouders gemaakt hebben. Zo leren ze zo de wereld beter kennen en zal het ze inspireren voor nieuwe reizen.

Daarnaast dient deze map met mooie kleuren als mooie vormgeving en decoratie. Kortom een leuke en mooi cadeau voor aankomende Sinterklaas.

Onderstaande mooi vormgegeven steden notitieboekje is ideaal om bijzondere herinneringen en gedachte te waarborgen. Dit is een prachtig cadeau om te zorgen dat naast de vakantiefoto?s ook de kleine waarnemingen en gevoelens vastgelegd worden. Met dit Sinterklaascadeau zorg je ervoor dat later nog kunnen teruglezen over de mooie reizen die jullie samen als gezin gemaakt hebben.

 

Een klein maar handig geschenk voor in de schoen is dit leuk ontworpen 2-in-1-reiskussentje. Met dit kussen zorg je dat de kinderen een comfortabele vlucht of autorit tegemoet gaan. Kortom, dit zal zorgen dat ze onafhankelijk van het vervoersmiddel rustig en zoet zullen slapen tijdens jullie reizen en mag dan ook niet ontbreken in jullie paklijst voor vakantie.

 

 

Een andere leuk en met name persoonlijk cadeau zijn de onderstaande slippers. Deze kun je geheel naar eigen ontwerp bestellen. Door zelf de foto?s op te slippers te kiezen zorgen je voor een persoonlijk Sinterklaas cadeau. Dit bijzondere geschenk zal zeker in de smaak vallen.

Samen iets in eigen land ondernemen? Waarom niet samen een mooie ballonvaart beleven?

De ballonvaart kun je in veel verschillende steden en gebieden in Nederland doen, zodat jullie een bekend gebied eens van boven kunnen aanschouwen. Een gezondere belevenis om met pakjesavond te cadeau te doen en samen met het hele gezin te beleven!

We zijn benieuwd wat je van de suggesties vind en of je zelf misschien nog leuke ideeën hebt voor Sinterklaas!