Eastpak

eastpak rugzakEastpak is een Amerikaans merk van rugzakken, handtassen en bagagetassen. Vooral de tassen van Eastpak zijn populair en dan met name de rugzakken. Eastpak is dan ook al jaren koploper als het gaat om het verkopen van rugzakken. Maar wat maakt de Eastpak rugzak nou zo populair? In dit artikel vertellen we wat meer over het merk, Eastpak, maar ook over de populariteit van de rugzakken van Eastpak.

Eastpak Canvas Products

Eastpak Canvas Products is een Amerikaans merk dat verschillende tassen verkoopt. Opgericht door Monte Goldman, die merkte dat steeds meer studenten militaire rugzakken gebruikten voor hun schoolboeken. Hij bracht een rugzak op de markt met de naam Eastpak. 

Sinds enkele jaren produceert Eastpak ook diverse andere producten voor school, waaronder etuis. Eastpak is een ontzettend populair merk onder jongeren van over de hele wereld. 

Vanwaar die populariteit?

De Eastpak rugzak heeft eigenlijk geen uitleg nodig. Eastpak is namelijk al jarenlang koploper als het gaat om het verkopen van rugzakken. Maar ook de andere producten van Eastpak als de handtassen en bagagetassen verkopen goed. In de afgelopen jaren heeft Eastpak een grote groep mensen voor zich gewonnen door tassen te maken van een uitstekende kwaliteit, met mooie designs en een stoer uiterlijk. 

Inspelen op de trends

Eastpak is al jarenlang koploper als het gaat om het verkopen van rugzakken en weet deze positie goed vast te houden. Zo speelt Eastpak ieder seizoen in op de nieuwste trends en kleuren. De keuze is dan ook enorm. Eastpak tassen zijn namelijk verkrijgbaar in vele prints en kleuren. 

Comfort

Tot eind jaren tachtig was het op veel scholen verplicht om een echte schooltas mee te nemen. Toen hier halverwege de jaren negentig vanaf werd gestapt, speelde Eastpak hier goed op in. De rugzakken van Eastpak zijn namelijk niet alleen hip, maar ook heel comfortabel. De rugzak heeft gewatteerde schouderbanden en een goede pasvorm. Hierdoor wordt je rug ontlast en kan je genieten van een fijn draagcomfort.