Fjällräven

fjallravenFjällräven is een Zweeds bedrijf, dat zich voornamelijk in outdoor kleding specialiseert. Al meer dan 50 jaar houdt Fjällräven zich bezig met het ontwikkelen van producten die het voor de mens makkelijker maken om van de natuur te genieten. Fjällräven richt zich dan ook op de avontuurrierlijke mens die van de natuur houdt. 

Over Fjällräven

Fjällräven is 50 jaar geleden, in 1960, opgericht door Ake Nordin. Hij wilde producten ontwikkelen, waarin je je vrij in kan bewegen en kan genieten van de dingen die je graag doet. Fjällräven is een gewaardeerd merk over de hele wereld. De producten van Fjällräven zijn vooral gericht op de mensen die van natuur houden, de zogenoemde outdoormensen. Maar ook als je niet zo van natuur houdt, maar gewoon van mooie kleding die lekker zit, kan je terrecht bij Fjällräven. 

Fjällräven is zeer milieubewust bezig en heeft hier ook al meerdere eervolle onderscheidingen voor ontvangen. Zo weet je bij Fjällräven zeker dat, wanneer je een donsproduct van hen koopt, deze alleen ethisch zijn geproduceerd met dons van de hoogste kwaliteit. Zo draag je automatisch een steentje bij aan een betere wereld!

Fjällräven streeft ernaar om hun producten slijtvast, tijdloos en functioneel te ontwerpen. Zo kan jij jarenlang genieten van de producten van Fjällräven.

Producten van Fjällräven

Het begon bij Fjällräven allemaal met de rugzak. Dit wat het eerste product en Fjällräven staat sindsdien bekend om hun revolutionaire rugzakken. Maar niet alleen de rugzakken van Fjällräven zijn populair, ook hun duurzame en functionele kleding is zeer geliefd onder de outdoormensen. 

De kleding van Fjällräven is ontwikkeld voor wandelingen, wintersport, reizen, de jacht en andere bosactiviteiten en de vrije tijd. Je kan kiezen uit genoeg verschillende materialen en modellen. Zo is er altijd wel een model dat bij jou past.

Fjällräven streeft naar duurzaamheid, dus ook in het gebruik van hun producten. Ze streven er dan ook naar dat jij als klant uiteindelijk je producten weer door kan geven aan je kleinkinderen. Dat is nog eens service!