4-travel

4-travel, 4-travel reisartikelen, reisartikelenHet merk 4-travel biedt alle gewenste producten die jij voor je reis nodig hebt. Van handige accessoires zoals TSA-slotjes tot stijlvolle bagageriemen, 4-travel heeft het allemaal. De reisartikelen van 4-travel zijn handig en zijn van goede kwaliteit. Geniet volop van jouw vakantie of rondreis met de reisartikelen van 4-travel. Het merk dat ‘voor reizen’ is gemaakt.

De handige accessoires van 4-travel

Het merk 4-travel heeft veel handige accessoires in zijn assortiment zitten. Het assortiment van 4-travel is uitgebreid, zodat jij altijd zoekt wat je nodig hebt! De reisartikelen van 4-travel zijn opgedeeld in vier categorieën, dit zijn:

  • Veiligheid op reis
  • Comfort op reis
  • Ruimtebesparende artikelen
  • Kofferaccessoires

De vier categoriën zijn ook de vier ascepten die bij 4-travel voorop staan. Zo is veiligheid en comfort erg belangrijk als je op reis gaat. Kofferaccessoires zijn een must en ruimtebesparende artikelen zijn altijd welkom!

De vier categorieën producten van 4-travel

Het is belangrijk dat jij je veilig voelt als je op vakantie bent, daarom heeft 4-travel verschillende veiligheidstasjes ontwikkeld. In deze tasjes zijn al je belangrijke spullen zoals geld, pinpasjes en creditcards veilig opgeborgen. Je kunt dus veilig en onbezorgd genieten van je vakantie.

Als je gaat vliegen is het natuurlijk belangrijk dat je genoeg comfort hebt, je wilt niet op bestemming aankomen met een stijve nek of een zere rug. Hiervoor heeft 4-travel speciale nekkussens ontwikkeld, deze zijn van goede kwaliteit en zorgen dat jij uitgerust op je vakantie aankomt!

Onder de reisartikelen van 4-travel vallen ook erg handige spullen zoals opvouwbare tassen, regenponcho’s en handige na-vul flesjes voor o.a. zeep en douchegel. Ook heeft 4-travel verschillende kofferaccessoires in zijn assortiment zitten. Hier vallen o.a. stijlvolle bagageriemen, verschillende slotjes, een bagageweger en bagagelabels in stijlvolle kleuren onder.

Een ander voordeel dat 4-travel biedt zijn de prijzen van de verschillende artikelen. 4-Travel biedt zijn artikelen van goede kwaliteit tegen een mooie prijs aan. Zo heb je al een compleet kofferaccessoireset wat bestaat uit een bagageriem, twee paar bagagelabels en twee bagagesloten voor minder dan tien euro,  Kortom 4-travel bied je alles wat je nodig hebt voor op reis tegen een mooi prijsje!