Lowa

lowa schoenenLowa het schoenenmerk dat gaat voor de beste kwaliteit. Lowa, het merk dat voor zijn klanten de beste schoen van hoge kwaliteit wilt ontwikkelen zorgt voor uitstekende soorten wandelschoenen. Lowa bezit over een uitgebreid assortiment van verschillende hoog kwalitatieve schoenen die geschikt zijn voor verschillende sporten en voor speciale ondergronden. Ultiem comfort en de perfect afgewerkte schoen zijn kenmerken van de schoenen van Lowa.

Het schoenenmerk Lowa

Lowa het merk waarvan de wortels in 1923 zijn gelegd in het Duitse dorp Jetzendorf. Een familiebedrijf dat gestart is als schoenmaker met als hoofd vader Johann Wagner en zijn hulpjes zijn zonen Lorenz, Hans en Adolf. Het succes als schoenmaker bracht Johann tot het idee om Lowa op te starten. Met als eerste product natuurlijk de welbekende bergschoen. De bergschoenen die Lowa toen der tijd produceerden waren al van hoge kwaliteit en waren handmatig ‘dubbel gestikt’. Een groot succes was Lowa met zijn bergschoenen, het bedrijf Lowa breidde zich in de loop der jaren daarom ook gigantisch uit.

Vandaag de dag is Lowa de marktleider in de Duitstalige en de Benelux-landen en is momenteel aan het uitbreiden in Noord-Amerika, Azië en Oost-Europa. De geheime mix van traditie, innovatie, kwaliteit en perfecte pasvorm van Lowa wordt erg gewaardeerd door de klant. Lowa is een succes en zal een succes blijven.

Lowa levert de beste kwaliteit

Lowa geeft een garantie van de beste kwaliteit. Ze willen geen tweede keus bieden, nee Lowa die wil eerste keus zijn. En daarom innoveren ze steeds de kwaliteit van hun schoenen en zo kan Lowa steeds opnieuw de beste kwaliteit aan de klant leveren. De schoenen van Lowa zijn de beste materialen gemaakt, het buitenwerk bestaat dan ook uit speciaal geselecteerd leer die afkomstig is van koeien uit Europa. De zolen van de verschillende soorten van Lowa hebben ieder een ander patroon, dit om de beste grip te realiseren voor de specifieke Lowa schoen.

Ook maakt Lowa gebruik van fijne technieken die ervoor zorgen dat je het ultieme loopcomfort kan ervaren als je de schoenen van Lowa draagt. Door de lichtgewicht materialen, verfijnde details en de perfecte afwerking zorgt Lowa ervoor dat jij de ultieme ervaring meemaakt bij het dragen van de Lowa schoen.

Het assortiment van Lowa

Lowa heeft een uitgebreid assortiment en voor elk terrein heeft Lowa wel een speciale zool ontwikkeld. Lowa heeft zo’n uitgebreid assortiment om voor elke sport, elke trektocht en voor elke ondergrond de beste kwaliteit te leveren. Elke ondergrond vraagt namelijk een andere grip en andere wensen, Lowa die hier gespecialiseerd in is heeft hier uiteraard rekening mee gehouden.

De productcategorieën die te vinden zijn het in assortiment van Lowa zijn:

  • Alpine, deze schoen van Lowa is speciaal voor expedities die zelfs boven de 8000m gaan. De schoen is gemaakt voor extreme hoogtes op gecombineerd terrein. De Alpine Lowa schoen is geschikt voor veeleisende tochten en biedt de beste kwaliteit
  • Backpacking, de Lowa schoen die speciaal is gemaakt voor tochten door hooggebergte, lange huttentochten, tochten met zware bagage en extreme trekkingstochten. De backpacking schoen van Lowa biedt de beste kwaliteit als je wilt gaan backpacken
  • Trekking, de trekking schoen van Lowa is ideaal voor lange trektochten, zwaardere dagtochten en eenvoudige wandelingen op hooggebergteterrein.
  • All Terrain Collectie, dit is de multifunctionele schoen van Lowa en is geschikt voor vele tochten. Van wandelingen in het middelgebergte op vaste wegen, wandelingen door het bos, familie-uitjes, bij het fietsen en deze Lowa schoen is zelfs uitstekend als alledaagseschoen
  • Outdoor-Fitness/ Speedhiking, sport jij graag in de natuur, houd jij van wandeltochten, heerlijk fietsen of mountaintbiken door het bos? Dan zijn deze Lowa modellen geschikt voor jou!
  • Travel, deze modieuze, nonchalance schoen van Lowa wordt gekenmerkt door zijn comfort en is een sportieve schoen die iedere dag kan. Ga jij een zware shopsessie tegemoet of ga jij op city-trip? Dan is deze Lowa schoen ideaal voor jou
  • Cold Wheater Boots, ga jij een lange winterwandeling maken en heb je geen zin in koude en natte voeten? Dan zijn de Cold Wheater Boots van Lowa iets voor jou. Deze schoen van Lowa geeft de ideale grip in sneeuw en modder en heeft een uitstekende isolatie en een perfecte pasvorm
  • Kids, de kinder schoenen van Lowa zijn perfect voor ravotten thuis, in het bos of op school. Deze schoenen van Lowa hebben een perfecte pasvorm en geven een goede bescherming

Onder deze uitgebreide productcategorieën van Lowa vind je nog verschillende soorten. Hierdoor vind jij gegarandeerd de perfecte schoen voor elke dag. De hoge kwaliteit, het ultieme comfort en vele extra’s van Lowa schoenen geven je de ultieme ervaring.