Teva

tevaTeva, de sandalen die iedereen kent. Al 25 jaar biedt Teva je de praktische sandalen, die perfect zijn voor een avontuur in het water, op het land of op andere gronden. Teva is dan ook één van de bekendste merken van sandalen. Maar Teva heeft meer te bieden dan alleen sandalen, dat lees je allemaal in dit artikel.

Over Teva

Teva is ooit begonnen met het ontwerpen van sandalen. In 1984 kwam de oprichter van Teva, Mark Thatcher, met een ontwerp van hoe de perfecte waterschoen er uit moest zien. Want waar water is, vinden we het leven. Teva had toen een wereldprimeur met de eerste sport sandaal. De sandalen van Teva werden dan ook in rap tempo zeer populair.

Na verloop van tijd begonnen ze bij Teva ook met het ontwerpen van slippers en dichte schoenen. Op het moment, 25 jaar na de oprichting van Teva, zijn de sandalen van Teva nog steeds razend populair. 

Schoeisel van Teva

In de afgelopen 25 heeft Teva outdoor schoenen ontwikkeld met ondersteunende systemen, anti-slip zolen en technische materialen die zeer licht in gewicht zijn. Dus of je nou op zoek bent naar casual schoenen, wandelschoenen, bergschoenen of sandalen, Teva weet wat je voeten nodig hebben en bij Teva vind je dan ook de juiste schoen. 

De schoenen van Teva worden gekenmerkt door de moderne eisen, die comfort en veiligheid combineren. De schoenen van Teva zijn dan ook zeer geschikt voor de stijlbewuste en actieve man of vrouw. 

Een belangrijke factor van Teva is de kwaliteit van hun schoeisel. De schoenen van Teva worden dan ook gemaakt van stevig materiaal. Tevens zijn deze materialen goed voor je voeten! Zo bevindt zich onder de zool een Schoc Pad: een zooltje die alle schokken verdeelt over de zijkanten van je voet. Zo krijg je minder snel last van je voeten. 

Met de schoenen van Teva ben je dus voorbereid op alle situaties. Of je nou een zachte of harde grond tegen komt, met de schoenen van Teva kan je dit gemakkelijk aan.