Vermaak tijdens het vliegen

vermaak tijdens het vliegenVermaak tijdens het vliegen, voor veel mensen is dit een probleem. Zeker bij een lange vlucht is het voor veel mensen moeilijk om zich al die tijd te vermaken. Bij sommige luchtvaartmaatschappijen heb je de luxe van een eigen tv scherm in de stoel voor je, met een uitgebreid assortiment aan films en series. Het komt echter vaker voor dat je het scherm moet delen met de rest van het vliegtuig. Zul je zien dat jij net de pech hebt dat ze precies die film draaien die jij al hebt gezien. Daarom geven wij in dit artikel een aantal handige tips voor vermaak tijdens het vliegen.

Tip één: neem muziek mee

In het vliegtuig is het mogelijk om naar een aantal zenders te luisteren. Neem wel je eigen oordopjes mee, dit scheelt je weer een paar euro. Echter stelt de muziek aan boord van het vliegtuig niet veel voor. Kies er daarom voor om je eigen iPod of mp3-speler mee te nemen of luister muziek via je telefoon.

Tip twee: maak plannen!

Lange vluchten zijn ideaal als je thuis geen tijd hebt gehad om je reis te plannen. Neem pen, papier en een reisgids mee en bedenk je wat je allemaal wilt gaan doen en zien. Stippel je hele reis uit, je hebt er toch alle tijd voor!

Tip drie: lees

Tijdens een lange vlucht heb je eindelijk eens de tijd voor een goed boek of een interessant tijdschrift. Neem ze van thuis mee, leen een boek bij de bibliotheek of koop nog snel wat op het vliegveld. Als je leest vliegt de tijd voorbij!

Tip vier: leuke spelletjes

Er zijn genoeg spellen die een reisvariant hebben. Ga dus eens naar een speelgoedwinkel en kies een leuk spel uit voor in het vliegtuig. Reis je alleen, dan kan je eventueel een spelcomputer meenemen tijdens het vliegen.