Hotel boeken zonder creditcard

hotel boeken creditcardEen hotel boeken zonder creditcard, is dat wel mogelijk? Ja, dat is het zeker. Veel hotels accepteren echter wel alleen creditcards bij het boeken van een kamer en het is dus vaak lastig om een hotel te boeken als je geen creditcard in je bezit hebt.

Meenemen geeft je een aantal opties waar je uit kan kiezen om zonder creditcard een hotel te boeken. Wist je bijvoorbeeld dat je bij sommige hotels een kamer kunt boeken door middel van iDeal bijvoorbeeld?

Goedkope hotels boeken!

Tips hotel boeken zonder creditcard

Een hotel boeken zonder creditcard is wel degelijk mogelijk. Wij zullen hieronder een aantal tips geven om zonder creditcard een hotel te boeken.

Bel of stuur een e-mail naar het desbetreffende hotel

Vaak geven hotels aan dat het niet mogelijk is om een kamer te reserveren zonder creditcard. Echter is dit vaak niet geheel waar. Veel hotels accepteren ook gewoon contant geld of pin. Daarom kan je het beste eerst contact opnemen met het hotel en vragen of het misschien toch wel mogelijk is om zonder creditcard een kamer bij hun te boeken.

Boek via een reisbureau

Ondanks dat bijna iedereen zijn vakantie boekt via internet, bestaan er nog steeds reisbureaus. Dit is misschien niet je eerste keuze, maar een reisbureau kan een prima optie zijn om je te helpen met het reserveren van een hotel als je geen credicard hebt. Het reisbureau maakt in dat geval voor jou een reservering bij het hotel en jij betaald contant of met pin bij het reisbureau. 

Betaal met iDeal

Er zijn steeds meer reisorganisaties waarbij je ook met iDeal kan betalen. Het verschil tussen creditcard en iDeal is dat je met een creditcard vaak achteraf het hotel betaald en met iDeal dien je vooraf te betalen. Je kan dus ook gewoon op zoek gaan naar reisorganisaties die iDeal betalingen accepteren. Een hotel boeken met iDeal is ideaal. 

Leen een creditcard

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om iemand in je omgeving te vragen of je zijn of haar creditcard mag lenen om een reservering te maken. Er wordt geen geld afgeschreven van de creditcard tijdens een reservering. Je betaalt pas op het moment dat je uitcheckt. Vaak accepteren hotels ook contant geld of kun je pinnen. Het is wel verstandig om dit vooraf na te vragen. 

Boek een hotel met prepaid creditcard

Wat tegenwoordig mogelijk is, is het aanschaffen van een prepaid creditcard. Door middel van een prepaid creditcard een hotel boeken is dus een optie. Je bepaalt zelf welk bedrag je op deze prepaid creditcard zet. Je hoeft ook geen ingewikkelde aanvraagprocedure te doorlopen om deze creditcard aan te schaffen. Ideaal dus, om zo je hotel te boeken!