Vijf beste tapas bars in Barcelona

beste tapas bars, tapas, barcelonaDe vijf beste tapasbars in Barcelona hebben wij voor je op een rijtje gezet. Want als je in Spanje bent, moet je natuurlijk wel genieten van de heerlijke kleine koude en warme hapjes, tapas, waar de Spanjaarden om bekend staan. Op bijna elke hoek van de straat in Barcelona kan je wel een tapas bar vinden. Maar omdat je niet alle tapas bars langs kan gaan, hebben wij de vijf beste tapasbars in Barcelona voor je op een rijtje gezet. En deze zijn zeker een bezoekje waard!

El Quim

El Quim is een populaire tapas bar in Barcelona en hoort daarom bij de vijf beste tapasbars in Barcelona. Dit komt door de prachtige locatie op de Boqueria markt. Je kan hier zien hoe de verse producten worden gebruikt voor de verschillende tapas. Bij El Quim is het vaak druk en je zal dan ook even moeten wachten op een plekje, maar dit is zeker de moeite waard!

Quimet y Quimet

Quimet y Quimet is een echte authentieke tapas bar waar je kan genieten van allerlei verschillende tapasgerechtjes. Deze kleine tapas bar staat vol met wijnflessen, waardoor er maar plaats is voor twee tafels en een bar. Binnen de kortste tijd staat Quimet y Quimet toch vol met mensen. Vooral onder de lokale bevolking is deze tapas bar heel populair.

Los Toreros

Los Toreros is zeker één van de beste tapas bars van Barcelona. Dit kleine restaurantje ligt vlak bij de La Rambla, een populaire straat in het centrum van Barcelona, en biedt heerlijke tapas aan voor weinig geld! Ideaal dus om even uit te rusten na een lange dag struinen door Barcelona. Tevens heeft Los Toreros een heerlijk lunch menu. Geniet dus van een lekker hapje in Los Toreros, midden in het centrum van Barcelona!

Tossa

Bij tapas bar Tossa kan je genieten van de lekkerste huisgemaakte tapas gerechtjes. Deze tapas bar is beroemd om zijn heerlijke kroketjes. Sommigen zeggen zelfs dat dit de beste kroketjes van Barcelona zijn! Deze authentieke tapas bar is in 1970 opgericht en serveert dus al meer dan 40 jaar de lekkerste tapas gerechtjes. Bij Tossa kan je elk moment van de dag terecht voor een heerlijke maaltijd; ontbijt, lunch of avond eten!

La Pepa

Tapas bar La Pepa is gespecialiseerd in gegrilde gerechten en is gelegen vlakbij de El Molino, de Moulin Rouge van Barcelona. Ze serveren er onder andere verschillende soorten vlees, sardientjes, lente-uien, eieren en nog veel meer. Deze tapas gerechtjes worden gemaakt door twee chef-koks en zijn dan ook verrukkelijk!