Wat meenemen op vakantie naar China

Meenemen.nl maakt vakantie inpaklijsten en bagagelijsten voor mensen die op reis gaan naar China. Meenemen.nl zorgt er voor dat u verzorgt en veilig met de auto, vliegtuig of ander vervoersmiddel op vakantie gaat naar China.

Direct checklist China maken

Inpakken en meenemen naar China

Altijd de vraag gehad wat je moet inpakken en meenemen op vakantie naar China. Meenemen.nl geeft je tips en adviezen voor het inpakken en maken van een bagagelijst.

Goed voorbereid op vakantie gaan zonder risico’s te nemen. Dan hebben we ook nog voorbereidingstips voor u samengesteld. Deze vindt u op de pagina vakantie voorbereiding.

Steden in China

Weet jij al welke stad of steden je wilt gaan bezoeken tijdens je vakantie in China? Speciaal voor jou hebben wij de belangrijkste steden al op een rijtje gezet. We bieden hier meer informatie aan over de steden die China rijk is.

De hoofdstad van China is Peking. Deze stad is het zeker waard om eens te bezoeken. Peking ligt in het noordoosten van China. Zoals je waarschijnlijk al wist spreken de mensen in China Mandarijn. De munteenheid van het land is de Yuan.