Vodafone Alles-in-1 op Reis Dagbundel

vodafone dagbundel voor op reisGa je binnenkort op vakantie naar het buitenland en wil je gebruik maken van je smartphone? Dan zal het niet verrassend voor je zijn dat je in het buitenland geen gebruik kunt maken van je abonnement. Dit kan helaas nogal eens leiden tot torenhoge rekeningen, iets wat je liever vermijd. Daarom spelen providers hier vaak op in en bieden zij speciale bundels aan voor op reis.

Vodafone dagbundels

De provider Vodafone bijvoorbeeld, biedt verschillende dagbundels voor op reis aan. Zo kun je met deze bundels in 43 voordeellanden extra voordelig bellen, sms?en en internet gebruiken. Tevens betaal je bij Vodafone alleen wanneer je de bundel ook daadwerkelijk gebruikt, handig toch!

Voor een X-bedrag per dag kun je al gebruik maken van deze speciale dagbundels voor op reis. Vodafone biedt de Alles-in-1 op Reis Dagbundel en de Alles-in-1 op Reis XL Dagbundel aan. Wij zullen je uitleg geven over de eerst genoemde bundel.

Alles-in-1 op Reis Dagbundel

De dagbundel van Vodafone, Alles-in-1 op Reis Dagbundel, is te gebruiken in combinatie met een abonnement of prepaid bij Vodafone. Voor slechts 2 euro per dag kun je al gebruik maken van deze bundel in 43 voordeellanden. Maar wat krijg je hiervoor?
Je krijgt per dag:

  • 35 MB aan data die je mag verbruiken
  • 20 minuten bellen
  • 20 minuten gebeld worden
  • 20 sms?jes versturen

Nu zul je denken: maar wat houdt die 35 MB data dan precies in? Wij zullen je een korte uitleg geven wat je precies met deze 35 MB data kan;

  • 70 keer per dag je tijdlijn op Facebook bekijken of 50 foto?s van vakantie downloaden
  • 3.500 WhatsApp berichten versturen of 10 berichten met foto
  • 6 minuten lang kijken naar een filmpje op YouTube.

Wanneer dit niet voldoende voor je is kun je kiezen voor de Alles-in-1 op Reis XL Dagbundel van Vodafone. Nooit meer hoge telefoonrekeningen voor het gebruik van je mobiel in het buitenland dankzij deze dagbundels!