E-mail checken in het buitenland

Ga je op vakantie naar het buitenland en wil je toch je mail checken? Omdat veel mensen tegenwoordig een smartphone met internet bezitten, is het een stuk gemakkelijker geworden om goed bereikbaar te blijven. Veel mensen maken hier dan ook dankbaar gebruik van, zelfs op vakantie. Even op je strandstoel tussen de verfrissende duiken door, met zand tussen je tenen je mail checken, is iets wat steeds vaker voorkomt. Maar komen hier geen hoge kosten bij kijken als je je e-mails opvraagt in het buitenland?

Internet in het buitenland

Wanneer je in het buitenland bent en je e-mail wilt checken, heb je internetverbinding nodig. Dit kan gratis wanneer je WiFi gebruikt. Wanneer er geen WiFi verbinding in de buurt is, kun je natuurlijk ook je dataroaming aanzetten om je mail op te halen. Echter komen hier vaak hoge kosten bij kijken, en dit raden wij je dus ook niet aan om te doen.

Internet in het buitenland kan namelijk al snel hoog oplopen in de kosten. Thuis heb je misschien niet zo snel door hoeveel data je gebruikt, maar wanneer je dit in het buitenland doet kom je er vaak zo achter. Gelukkig hebben steeds meer providers dit door en zij spelen hier handig op in. Zo kun je vaak speciale bundels aanschaffen voor het gebruik van internet in het buitenland, maar vaak ook voor bellen en sms?en. Je betaalt dan wel eenmalig een bedrag voor deze bundel, maar voorkomt hiermee wel hoge kosten!

Vodafone

Zo heeft Vodafone ook een leuke actie bedacht voor de klanten. Er zijn bij de provider Vodafone speciale dagbundels die je kunt aanschaffen voor het gebruik van mobiel internet, bellen en sms?en in het buitenland. Kijk snel of er voor jou ook een geschikte dagbundel voor vakantie bij zit!