Hotel met gratis WiFi

Gratis WiFi is iets wat voor ons steeds belangrijker wordt. De smartphone is tegenwoordig niet meer uit ons leven weg te denken, net zoals al onze belangrijke App?s. Echter zijn de meeste App?s slechts te openen wanneer er internetverbinding is, en dit is in het buitenland nogal eens een probleem.

WiFi belangrijke factor voor het boeken van een accommodatie

Uit onderzoek blijkt dat gratis WiFi een belangrijke factor is tegenwoordig bij het boeken van een vakantie. Heeft een hotel geen gratis WiFi waar je als gast gebruik van mag maken? Dan kiezen veel reizigers er voor om een ander hotel te boeken.

Buiten dat zijn er veel hotels die wel gebruik maken van gratis WiFi, maar dan alleen in de lobby van het hotel. Wil je ook op je kamer gebruik kunnen maken van dit netwerk? Dan zul je wel moeten betalen. Het gevolg hiervan is dat veel mensen met hun telefoon afgesloten in de lobby gaan zitten op bepaalde tijdstippen. En om nou te zeggen dat dit zo gezellig oogt..

Gevaren van WiFi

Wat veel mensen niet weten, is dat WiFi ook gevaren met zich meebrengt. Zo is het soms zo dat het WiFi netwerk niet altijd beveiligd is. Dit betekent dat iedereen, zonder password, kan inloggen op dit netwerk. En dit kan nogal eens tot problemen leiden. Gelukkig spelen hotels hier tegenwoordig op in. Een hotel met gratis WiFi is dus wel mogelijk, maar je moet vaak je password wel ophalen bij de receptie, anders kom je niet op het beveiligde WiFi netwerk.

Geen WiFi? Neem een voordeelbundel!

Maar wanneer je het hotel verlaat, of een rondreis maakt, zul je de luxe van gratis WiFi in het hotel niet altijd hebben. In dit soort gevallen kun je ook kiezen voor het aanschaffen van een tijdelijke vakantiebundel. Veel providers bieden verschillende bundels aan, vooral tijdens de vakantieperiode.

Vodafone bijvoorbeeld, heeft verschillende dagbundels die je kunt aanschaffen voor tijdens je vakantie. Met deze bundels kun je MB?s kopen voor het buitenland, maar ook voor een andere prijs sms?en en bellen. Geen hotel met gratis WiFi? Kies dan voor een speciale dagbundel!