Vodafone voordeelbundels op reis

vodafoneDe nachtmerrie van iedereen is thuiskomen van een heerlijke vakantie en dan een telefoonrekening van honderden euro?s op de mat vinden. Dit omdat je in het buitenland veel gebeld en gesmst hebt, maar ook actief gebruik hebt gemaakt van mobiel internet. Wanneer je niet uitkijkt lopen de kosten al snel hoog op, en dit is een onaangename verrassing bij thuiskomst. Zorg er dus voor dat je weet hoe je hoge kosten kunt voorkomen en toch gebruik kunt maken van je mobiel in het buitenland.

De provider Vodafone heeft daarom verschillende aanbiedingen waar je gebruik van kunt maken als je op vakantie gaat. Op deze manier voorkom je hoge kosten bij thuiskomst van vakantie. Ook voor prepaid-gebruikers heeft Vodafone speciale aanbiedingen!

Voordeelbundels Vodafone

Vodafone heeft verschillende voordeelbundels op reis waar je gebruik van kunt maken wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat. Er zijn drie voordeelbundels bij Vodafone waar je gebruik van kunt maken tijdens je vakantie in het buitenland:

  • Alles-in-1 op Reis Dagbundel in voordeellanden voor abonnement
  • Internet op Reis Dagbundel wereld voor abonnement
  • Alles-in-1 op Reis Dagbundel voor prepaid

Wat deze voordeelbundels op reis precies inhouden, kun je op de website van Vodafone teruglezen. Vaak betaal je een vast tarief per dag dat je voordeelbundel aanstaat. Vergelijk de verschillende voordeelbundels op reis en bepaal zo welke voordeelbundel het beste bij jou en je vakantie past. Niks hoge rekeningen voor jou dankzij Vodafone!

Tarieven in het buitenland bij Vodafone

Wat verder wel handig is om te weten zijn de tarieven in het buitenland voor het gebruik van je mobiele telefoon. Op de website van Vodafone staat een handig overzicht wat bellen, sms?en en internetten in het buitenland kost. Per land staan de kosten uitgelegd, op deze manier kun je goed in de gaten houden welke tarieven in het buitenland gelden en de keuze maken of een dagbundel voor op reis misschien niet een betere optie is voor jou.

Tevens is het ook mogelijk om bij Vodafone een datalimiet in te stellen. Dit datalimiet kun je instellen zodat je hoge kosten in het buitenland voorkomt, zo kun je dus je verbruik eperken!