Internetten in het buitenland

internetten in buitenlandWe kunnen tegenwoordig niet meer zonder internet, zelfs niet op vakantie. Wanneer je naar het buitenland op vakantie gaat wordt vaak de vraag gesteld hoe het zit met internetten in het buitenland. Internetten in het buitenland wordt namelijk steeds veranderd en soms is het niet meer bij te houden welke regels er gelden.

Internet in het buitenland

Wanneer je gebruik wilt maken van internet in het buitenland, is het belangrijk dat je goed weet welke regels jouw provider hanteert. Je wilt namelijk niet terugkomen van vakantie en een rekening van honderden euro’s op de deurmat vinden. Wanneer je niet uitkijkt kan dit bedrag namelijk razendsnel oplopen!

Houd er rekening mee dat de regels voor internetten in het buitenland verschillen per provider. Wanneer je niet zeker weet welke regels er voor jou en internetten in het buitenland gelden, informeer dit dan altijd tijdig bij je provider zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan na je vakantie. Ben je klant van Vodafone? Dan kun je een speciale dagbundel voor op reis aanvragen waarmee je de kosten sterk kunt beperken. Heb je een andere provider? Deze heeft vast ook een leuke actie lopen voor het gebruik van je mobiel in het buitenland, neem snel contact op met je eigen provider!