Mobiel internet binnen Europa

mobiel internet europaGa je op vakantie binnen Europa en wil je gebruik maken van je mobiel internet? De vakantieperiode is weer gestart en dagelijks reizen mensen weer af en aan naar hun vakantiebestemming. Maar ieder van deze reizigers stelt zichzelf wel dezelfde vraag; ?hoe zit het met mijn mobiel internet in het buitenland??. Meenemen.nl zocht voor jou uit hoe het zit met mobiel internet binnen Europa. Dus reis je binnen Europa? Lees dan snel verder en weet wat jij moet doen om torenhoge kosten te voorkomen en toch gebruik te kunnen maken van internet in het buitenland!

Internet bundel buitenland

Veel providers spelen handig in op de vakantieperiodes door middel van het aanbieden van speciale internetbundels voor het buitenland. Zo kun je voor een X-bedrag onbeperkt internet gebruiken in het buitenland door deze internet bundel. Ook zitten in sommige bundels bellen en sms?en ook inbegrepen. Zo kun je dus gebruik maken van je mobiel internet in Europa. Voor buiten Europa gelden vaak weer andere tarieven. Ga je dus buiten Europa reizen? Let dan goed op dat je geen bundel voor binnen de EU aanschaft.

Prepaid internet buitenland

Verder kun je ook kiezen voor prepaid internet in het buitenland. Eigenlijk werkt dit erg simpel, net als vroeger met een prepaid simkaart in plaats van een duur abonnement. Met prepaid internet geldt heel simpel; op is op. Dit betekent dat je dus geen onverwachte hoge telefoonrekening zal krijgen door gebruik van internet in Europa. Je betaalt slechts een prepaid internet tegoed wat je kunt opmaken. Kijk snel bij jouw provider wat er mogelijk is betreft prepaid internet in het buitenland!

Vodafone

De provider Vodafone heeft ook speciale acties bedacht voor de vakantieperiode. Ga je binnen Europa op vakantie? Dan kun je een internet bundel aanschaffen. Wel moet je er op letten dat Vodafone deze bundel in 43 voordeellanden gebruikt. Houd dus goed in de gaten of jouw vakantieland hier tussen staat voordat je de bundel aanschaft!

Vodafone biedt verschillende dagbundels aan voor een X-bedrag per dag. Zo biedt Vodafone een Reis Dagbundel en een Reis XL Dagbundel aan. Lees meer over de beschikbare dagbundels van Vodafone en voorkom een hoge telefoonrekening!