Vergeet dit niet in te pakken deze zomer

De zomer is aangebroken en dat kan maar één ding betekenen, het is tijd om op vakantie te gaan! Het maakt niet uit of je nou alleen, samen met je partner of vriendinnen gaat. Jij wilt als vrouw zijnde lekker in je vel zitten tijdens je uitstapje. Om dit gevoel te garanderen hebben wij speciaal voor jou alle zomerkleding die jij moet inpakken op een rijtje gezet. Met één of meerdere kledingstukken uit deze collecties kan jij optimaal genieten van jouw vakantie en vrouwelijkheid. 

Blouses 

Waar je ook naartoe gaat deze zomer, sommige items mogen gewoon niet in jouw koffer ontbreken. Een blouse is daar een van! Omdat dit kledingstuk gemaakt is van ademende stoffen die zorgen voor een lekkere verkoeling, is het een ultieme musthave bij warme temperaturen.

De nieuwe collectie van Fifth House helpt jou een eind op weg. Binnen de nieuwe collectie heb je een veelheid aan keuzemogelijkheden.  Diversiteit binnen het assortiment dat bestaat uit blouses en natuurlijk ook leuke rokjes om je outfit mee af te maken. Welk kledingstuk je ook kiest, jouw maat zit er ongetwijfeld tussen, zodat jij je comfortabel voelt.

Shorts

Of je nou op vakantie gaat of niet, je kan altijd wel een paar goede shorts gebruiken. Shorts zijn overal, in alle soorten maten, kleuren en modellen te verkrijgen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit katoen, denim, high-waisted, strak of een loose-fit design en meer. De keuzes zijn oneindig! Met een beetje creativiteit kan je uiteraard ook je eigen shorts maken door de broekspijpen van je oude lange broeken een beetje bij te knippen.

Gekocht of zelfgemaakt, het resultaat is een simpele korte broek die ervoor zorgt dat jouw benen heerlijk bruin kunnen worden door de zon. Daarom is het ook geen wonder dat dit hét kledingstuk wordt dat jij elke dag wilt dragen.

Tops 

Confidence is key! Met de nieuwe zomercollectie van Tramontana ga jij deze zomer als de meest zelfverzekerde vrouw op vakantie. Niets straalt meer zelfverzekerdheid uit dan een topje. Deze luchtige en stijlvolle kledingstuk gaat nooit uit de mode en is perfect voor het zonnige weer. Ook is het makkelijk om jouw favoriete top te combineren met verschillende rokjes of shorts. Bekijk daarom snel de nieuwe zomercollectie van Tramontana om een top te vinden die essentieel is voor jouw vakantie.

Dit waren de musthaves die jou zullen helpen met het inpakken van de belangrijkste zomer essentials, zodat jij volledig kan genieten van jouw vakantie!