Top 10 accommodaties Alanya

top 10 accommodaties alanya, alanya, turkijeDe top 10 accommodaties in Alanya. Je vindt ze in het prachtige Turkije, langs de Turkse Riviera en wij hebben de 10 mooiste accommodaties voor je op een rijtje gezet!

Aparthotel Club Paradiso

Aparthotel Club Paradiso is een 5-sterren hotel in Alanya, Turkije aan de Turkse Riviera en de nummer één van de top 10 accommodaties in Alanya. In dit prachtige hotel kan je genieten van een geheel verzorgde all inclusive vakantie. Je vindt er vriendelijk personeel, heerlijk eten en comfortabele kamers.

Hotel Utopia World

De nummer twee in deze top 10 is dit prachtige 5-sterren hotel in Alanya, Turkije aan de Turkse Riviera. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht over het centrum van Alanya en de zee. Tevens beschikt het hotel over een groot aquapark met maar liefst 12 glijbanen!

Boek hier je vakantie naar Turkije!

Hotel Long Beach Resort

Hotel Long Beach Resort, de nummer drie in de top 10 accommodaties in Alanya, is een 5-sterren hotel welke is gelegen aan de Turkse Riviera. Het resort is van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt over vele faciliteiten, moderne en comfortabele kamers en zeer klantvriendelijk personeel wat altijd voor je klaar staat!

Aparthotel Blue Star

Aparthotel Blue Star is een 4-sterren hotel in Alanya, Turkije. Gelegen aan de Turkse Riviera vind je Aparhotel Blue Star. Op 500 meter afstand van het hotel vind je het Kleopatrastrand, waar je heerlijk kan genieten van een zorgeloze vakantie in Aparthotel Blue Star.

Aparthotel Grand Uysal

De nummer vijf op de lijst top 10 accommodaties in Alanya is Aparthotel Grand Uysal in Alanya, Turkije. Het verblijf in dit hotel in Alanya is op basis van de all inclusive formule. Hierdoor kan je volledig tot rust komen in dit mooie hotel!

Hotel Acar

Hotel Acar is gelegen in Alanya, Turkije. Dit 3-sterren hotel staat op een verdiende zesde plaats in de top 10 accommodaties in Alanya. Het strand en het centrum van Alanya liggen beiden op loopafstand van het hotel. Tevens is het hotel van alle gemakken voorzien. Voor een heerlijk ontspannen vakantie ga je naar Hotel Acar!

Hotel Orient Palace

Hotel Orient Palace, de nummer zeven in de top 10 accommodaties in Alanya, is een prachtig hotel aan de Turkse Riviera. Het hotel in Alanya, Turkije is geheel in oriëntaalse stijl ingericht. De kamers zijn tevens stijlvol en comfortabel ingericht. 

Hotel Grand Kaptan

Hotel Grand Kaptan in Alanya, Turkije is een verzorgd en kindvriendelijk hotel. Daarom ook een achtste plaats voor Hotel Grand Kaptan. Het hotel ligt direct aan het strand en tevens is het centrum van Alanya gemakkelijk te bereiken met de shuttlebus!

Hotel Eftalia Aytur

Hotel Eftalia Aytur is een gastvrij hotel in Alanya, Turkije. Gelegen aan de Turkse Riviera vind je Hotel Eftalia Aytur. Je kan in dit hotel zowel verblijven in een kamer of een appartement. Het 3-sterren hotel ligt op slechts 40 meter afstand van het strand en op 800 meter afstand van het centrum van Alanya. Een ideale locatie voor een heerlijke vakantie dus!

Aparthotel SUNEO CLUB Mermaid 

De afsluiter van de top 10 accommodaties in Alanya is Aparthotel SUNEO CLUB Mermaid. Het hotel bevindt zich in Alanya, Turkije en is een zeer geschikte plek voor een vakantie naar Turkije met het hele gezin. De medewerkers zijn heel vriendelijk en de animatie en de miniclub worden verzorgd door een enthousiast team!