Top 10 accommodaties Albufeira

albufeira, portugal, badplaatsAlbufeira is één van de populairste badplaatsen van Portugal. Albufeira is gelegen in de Algarve aan de Atlantische Oceaan. Albufeira is populair onder stelletjes en gezinnen, maar onder jongeren vanwege de uitgaansgelegenheden in deze Portugese badplaats. Wij hebben daarom voor jou de top 10 accommodaties in Albufeira voor je op een rijtje gezet!

Aparthotel Vila Petra

De nummer één van de top 10, Aparthotel Vila Petra, is een mooi 4-sterren hotel in Praia da Oura, een stadje vlakbij de populaire Portugese badplaats Albufeira. Het hotel is rustig gelegen en ligt op loopafstand van verschillen de gezellige bars, restaurants en winkeltjes. Ook het strand van Praia da Oura is te vinden op 1,5 kilometer afstand van het Aparthotel Vila Petra en op 1000 meter afstand vind je verschillende uitgaansmogelijkheden. 

Boek hier je vakantie naar Albufeira!

Appartement Cerro mar Atlantico

Nummer twee, Appartement Cerro mar Atlantico, is een comfortabel 4-sterren appartementencomplex gelegen in Albufeira. Vanwege de centrale ligging in Albufeira is Appartement Cerro mar Atlantico de ideale locatie voor een onbezorgde strandvakantie in Portugal.

Vakantiepark Club Albufeira

Vakantiepark Club Albufeira, de nummer drie van de top 10, een mooi 4-sterrencomplex in Albufeira. Het ruim opgezette complex is al jaren heel populair onder toeristen. Er is op vakantiepark Club Albufeira namelijk genoeg te doen voor jong én oud.

Hotel Vila Galé Cerro Alagoa

Hotel Vila Galé Cerro Alagoa is een mooi 4-sterrenhotel in Albufeira, Portugal en de nummer vier van de top 10. Hotel Vila Galé Cerro Alagoa heeft een centrale ligging en is gelegen tussen het centrum van Praia da Oura en het oude centrum van Albufeira. Beide zijn te vinden op 800 meter van Hotel Vila Galé Cerro Alagoa. Het strand ligt op 750 meter afstand van het hotel en is gemakkelijk te bereiken. 

Aparthotel Ondamar

Aparthotel Ondamar, nummer vijf, is een 4-sterren hotel, gelegen aan de rand van Praia da Oura, nabij Albufeira. Vanwege een geweldige ligging aan de Atlantische Oceaan, het gezellige centrum en de vele uitgaansmogelijkheden is Aparthotel Ondamar de ideale vakantiebestemming voor jong en oud. 

Appartement Da Orada Marina de Albufeira

Nummer zes van de top 10, Appartement Da Orada Marina de Albufeira, is een mooi 4-sterren appartementencomplex vlakbij de jachthaven van Albufeira. Vanwege de rustige ligging en mooie omgeving is Appartement Da Orada Marina de Albufeira een zeer populaire accommodatie in Albufeira, Portugal. 

Hotel Rocamar

De nummer zeven van de top 10 accommodaties in Albufeira is Hotel Rocamar, een 3-sterren hotel gelegen in Albufeira. Door de centrale ligging is Hotel Rocamar in Albufeira zeer geliefd. Het strand van Albufeira is namelijk gemakkelijk via een lift of de trappen te bereiken en ook het centrum van Albufeira ligt op loopafstand, zo’n 150 meter, van Hotel Rocamar vandaan. In het gezellige centrum van het oude vissersdorp Albufeira vind je verschillende leuke winkeltjes, maar ook heerlijke restaurants en gezellige bars. 

Hotel Auramar Beach Resort

Hotel Auramar Beach Resort is de nummer acht van de top 10 en een mooi 3-sterrenhotel in Praia da Oura, een plaatsje vlakbij Albufeira. Hotel Auramar Beach Resort is gelegen in een rustige omgeving en heeft een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Hotel Auramar Beach Resort is dan wel gelegen in een rustige omgeving, toch ligt alles op loopafstand van het hotel nabij Albufeira. 

Appartement Luna Clube Oceano

Appartement Luna Clube Oceano is een net 3-sterren appartementencomplex gelegen in Albufeira en nummer negen van de top 10. Appartement Luna Clube Oceano ligt op maar 150 meter afstand van het strand, tussen Praia da Oura en Albufeira in. Het centrum van Praia da Oura ligt op één kilometer afstand van Appartement Luna Clube Oceano, de bekende ‘Strip’ op 1,5 kilometer afstand en het oude centrum op 2,5 kilometer afstand. Ook Albufeira is goed bereikbaar vanaf Appartement Luna Clube Oceano. 

Appartement Alfagar Village

Appartement Alfagar Village is een net 3-sterren appartementencomplex gelegen in Santa Eulalia, een stadje vlakbij Albufeira. Rondom het appartementencomplex vind je een mooie, grote tuin waardoor je voldoende privacy hebt binnen het complex. Appartement Alfagar Village is zo populair vanwege zijn locatie. Het complex is namelijk direct aan het strand van Santa Eulalia gelegen, welke gemakkelijk te bereiken is met een trap.