Top 10 accommodaties Side

top 10 accommodaties, side, turkijeSide is een bekende, populaire badplaats in Turkije. Je vindt hier veel overblijfselen uit de Romeinse tijd en je kijkt dan ook je ogen uit in deze prachtige badplaats. Daarom hebben wij de 10 mooiste accommodaties in Side voor jou op een rijtje gezet!

Hotel Arcanus Side Resort

5-sterrenhotel Hotel Arcanus Side Resort is een stijlvol hotel in Side en is onlangs geheel gerenoveerd. De nummer één in de top 10 is direct gelegen aan het strand, waar zich een pier bevindt waar je heerlijk kan genieten in de zon onder het genot van een heerlijke cocktail. Op drie kilometer afstand ligt het centrum van Side, waar je gezellig kan winkelen en kan genieten van een hapje en een drankje in één van de vele restaurants. 

Boek hier je vakantie naar Turkije

Hotel Barut Hemera

De nummer twee van de top 10, Hotel Barut Hemera in Side, Turkije is een populaire accommodatie voor vakanties naar Side. Dit 5-sterrenhotel is direct gelegen aan het strand en bevindt zich op drie kilometer afstand van het bruisende centrum van Side. Ideaal dus voor een heerlijke vakantie in Turkije.

Hotel Side Star Park

Hotel Side Star Park is een mooi 5-sterrenhotel gelegen in Side aan de Turkse Riviera. 
De nummer drie van de top 10 is een geschikte accommodatie voor je vakantie in Side, Turkije. Het hotel is zeer geliefd onder toeristen en is in 2007 volledig gerenoveerd. Hotel Side Star Park beschikt onder andere over een privéstrand waar je heerlijk in alle rust kan genieten van je vakantie!

Hotel Royal Dragon

Hotel Royal Dragon is een prachtig 5-sterrenhotel in Side, geheel gebouwd in Chinese stijl. Hotel Royal Dragon is geopend in 2008 en is sindsdien één van de populairste accommodaties in Side voor een vakantie in Turkije. Hotel Royal Dragon is direct gelegen aan het strand en op vijf kilometer afstand vind je het centrum van Side.

Hotel Nova Park

Hotel Nova Park, de nummer vijf van de top 10, is een mooi 5-sterren hotel gelegen in Side. Hotel Nova Park is direct gelegen aan het strand en de afstand naar het centrum van Side is vier kilometer. Op zes kilometer afstand vind je het centrum van Manavgat. Een ideale locatie dus, voor een heerlijke zonvakantie in Turkije.

Hotel Can Garden Resort

De nummer zes van de top 10 accommodaties, Hotel Can Garden Resort is een 5-sterrenhotel gelegen in de populaire Turkse badplaats Side. Hotel Can Garden Resort ligt vlakbij Colakli, een dorpje aan de Turkse kust en het centrum van Side ligt op 10 kilometer afstand van het hotel. Hotel Can Garden Resort beschikt over een privéstrand, welke je op 600 meter afstand van het hotel vindt. 

Hotel Melas Resort

Hotel Melas Resort is een mooi 5-sterrenhotel gelegen op een rustige, maar centrale locatie in Side. Zo is Hotel Melas Resort direct gelegen aan het mooie zandstrand en de gezellige boulevard. Hotel Melas Resort is de nummer zeven van de top 10 accommodaties in Side. 

Hotel Iberotel Palm Garden

De nummer acht van de top 10 accommodaties, Hotel Iberotel Palm Garden, is een prachtig 5-sterren hotel gelegen in Kiyikislacik, een stadje vlakbij de populaire badplaats Side. Iberotel Palm Garden behoort tot de bekende Iberotel-keten en staat bekend om zijn geweldige service, heerlijke à la carte restaurants en comfortabele kamers. In Hotel Iberotel Palm Garden zal je zeker genieten van een geweldige vakantie. Het hotel is namelijk direct gelegen aan het privéstrand, waar je heerlijk kan genieten van je zonvakantie in Turkije.

Aparthotel Melas Holiday Village

Aparthotel Melas Holiday Village is een mooi ruim opgezet complex in Side, Turkije en de nummer negen van de top 10. Aparthotel Melas Holiday is direct gelegen aan het prachtige strand van Side en het centrum van Side vind je op ongeveer twee kilometer afstand van Aparthotel Melas Holiday Village. In de directe omgeving van Aparthotel Melas Holiday Village vind je ook gezellige winkeltjes en restaurants waar je heerlijk kan eten. Kortom Aparthotel Melas Holiday Village in Side biedt een heerlijke vakantie voor iedereen!

Hotel Can Garden Beach

Hotel Can Garden Beach is een mooi 4-sterren hotel in Side, welke onlangs gedeeltelijk is gerenoveerd. Hotel Can Garden Beach heeft een geweldige ligging in Side. Zo liggen het strand en de promenade van Side direct aan Hotel Can Garden Beach. Ook het centrum van Side ligt op loopafstand van Hotel Can Garden Beach. Dit maakt het hotel een zeer geschikte accommodatie voor een heerlijke vakantie in Hotel Can Garden Beach.