Top 10 accommodaties Marmaris

top 10 accommodaties marmarisMarmaris is één van de populairste badplaatsen in Turkije. Marmaris is gelegen in Turkije aan een besloten baai met prachtig helder water aan de Lyrische Kust, op het kruispunt van de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee. Marmaris is een zeer populaire vakantiebestemming, zowel onder jongeren als onder families. Het toerisme is in Marmaris echter minder massal als in bijvoorbeeld Alanya. Genoeg redenen om te kiezen voor een heerlijke vakantie naar Marmaris! En wij hebben voor jou de top 10 accommodaties in Marmaris op een rijtje gezet. 

Boek hier je vakantie naar Turkije

Aparthotel Grand Ideal Premium

De nummer één van de top 10 accommodaties in Marmaris is Aparthotel Grand Ideal Premium. Dit prachtige 5-sterren hotel is gelegen in Marmaris, Turkije. Aparthotel Grand Ideal Premium staat bekend om zijn geweldige keuken. Tevens is het hotel zeer centraal gelegen in Marmaris. 

Hotel BlueBay Platinum

Hotel BlueBay Platinum is de nummer twee van de top 10 accommodaties in Marmaris. Dit prachtige 4-sterren hotel vind je in Marmaris, Turkije. Het hotel is centraal gelegen. Zo vind je het strand op loopafstand van Hotel BlueBay Platinum en ook het centrum van Marmaris is dichtbij, namelijk op 100 meter afstand. Ideaal dus, voor een vakantie in Marmaris, Turkije. 

Hotel Green Nature Resort en Spa

De nummer drie van deze top 10 accommodaties in Marmaris is Hotel Green Nature Resort en Spa. Dit 4-sterren hotel heeft alles voor een heerlijk ontspannen vakantie in Marmaris: meerdere zwembaden, een wellnesscenter en een fitnessruimte. Elk jaar kiezen dan ook weer duizenden mensen voor een vakantie in Hotel Green Nature Resort en Spa in Marmaris.

Hotel Grand Cettia

Hotel Grand Cettia, de nummer vier van de top 10 accommodaties in Marmaris, Turkije, is een centraal gelegen 4-sterren hotel. Zo vind je het strand van Marmaris op 1,3 kilometer afstand van het hotel en het centrum van Marmaris op 1 kilometer afstand. 

Hotel Cettia Beach

Hotel Cettia Beach is de nummer vijf van de top 10 accommodaties in Marmaris, Turkije. Het 4-sterren hotel is direct gelegen aan het strand en de gezellig boulevard. Je vindt in het hotel verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, een wellnesscenter en worden er dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd. 

Hotel Grand Faros

Dankzij de vele faciliteiten in Hotel Grand Faros is dit 4-sterren hotel de nummer zes van de top 10 accommodaties in Marmaris. Je kan hier optimaal genieten van een heerlijke vakantie. Het hotel beschikt namelijk zelfs over een heus privéstrand: Faros Beach Club. 

Hotel Kervansaray

Hotel Kervansaray, de nummer zeven van de top 10 accommodaties in Marmaris is een prachtig 4-sterren hotel. Elk jaar kiezen duizenden mensen voor een vakantie naar Marmaris en Hotel Kervansaray is een zeer populaire accommodatie. Het hotel is namelijk gelegen in een prachtige omgeving en beschikt onder andere over een mooie grote tuin.

Hotel Turunc

Hotel Turunc is de nummer acht van de top 10 accommodaties in Marmaris. Hotel Turunc heeft een prachtige ligging aan de voet van een heuvel met prachtig uitzicht over de baai van Turunç, de ideale plaats voor een heerlijek vakantie. Rondom het hotel vind je veel natuur. De omgeving straalt dan ook één en al rust uit: een geschikt locatie voor een ontspannen vakantie.

Appartement Karakas/Club Karakas

Appartement Karakas, de nummer negen van de top 10 accommodaties in Marmaris is een 3-sterren appartementencomplex. Club Karaks is een 4-sterren appartementencomplex en is het kleine zusje van het nabijgelegen Appartement Karakas. Beide appartementencomplexen staan bekend op hun gastvrijheid. Door de centrale ligging zijn deze appartementencomplexen in Marmaris zeer populair. 

Hotel Halici 1

Hotel Halici 1 is een gezellig 3-sterren hotel in Marmaris en de nummer 10 van de top 10 accommodaties in Marmaris. Hotel Halici 1 heeft een centrale ligging in het bruisende hart van Marmaris. Zo ben je zo in het centrum van Marmaris en het strand vind je op 100 meter afstand. Ideaal voor een gezellige vakantie.

Dus kies voor een heerlijke vakantie in Marmaris, Turkije in één van deze top 10 accommodaties in Marmaris!