Top 10 accommodaties Hurghada

hurghada, egypteDe top 10 accommodaties in Hurghada. Je vindt ze in de prachtige badplaats Hurghada in Egypte. Hurghada is gelegen aan de Rode Zee van Egypte en wij hebben hier de 10 mooiste accommodaties voor je op een rijtje gezet!

Hotel Dana Beach Resort

Hotel Dana Beach Resort is een prachtig 5-sterren hotel in Hurghada, Egypte en daarom ook de terechte nummer één van deze top 10 accommodaties in Hurghada. Het hotel is ruim opgezet en heeft een geweldige locatie met uitzicht op de Rode Zee van Egypte!

Hotel Hilton Long Beach Resort

Het Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada is een prachtig resort waar je in alle luxe van je vakantie kan genieten! Hotel Hilton Beach Resort bevindt zich aan de rand van een prachtig goudgeel strand in Hurghada. Hotel Hilton Long Beach Resort in Hurghada is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk ontspannen vakantie dus!

Boek hier je vakantie naar Hurghada!

Hotel Titanic Resort en Aquapark

De nummer drie van deze top 10 accommodaties in Hurghada is het 4-sterren Hotel Titanic Resort en Aquapark. Het hotel is prachtig gelegen aan de Rode Zee in Hurghada, Egypte. In het hotel vind je bijna alle denkbare faciliteiten en tevens is het verblijf op basis van de all inclusive formule. 

Hotel Titanic Beach en Aquapark

Hotel Titanic Beach en Aquapark in de mooie badplaats Hurghada in Egypte, is de nummer vier van deze top 10. Het hotel is prachtig ingericht met kroonluchters, muurschilderingen en drie koepeldaken. Een prachtige accommodatie dus!

Sunny Days el Palacio

Hotel Sunny Days el Palacio, de nummer vijf van de top 10 accommodaties in Hurghada, is een sfeervol resort aan de Rode Zee. Het hotel ligt aan een prachtige baai. Je kan hier heerlijk genieten aan het zwembad, de baai of het strand. 

Hotel Ali Baba Palace

De nummer zes van de top 10 accommodaties in Hurghada is het prachtige resort Hotel Ali Baba Palace. Dit hotel is geheel gebouwd in de stijl van Ali Baba en de 40 rovers en is hierdoor één van de sfeervolste resorts in Hurghada. Hotel Ali Baba Palace beschikt onder andere over een privéstrand en het grootste zwembad van Hurghada!

Hotel Sindbad Aquapark

Hotel Sindbad Aquapark, de nummer zes van de top 10 accommodaties in Hurghada, is een ideaal gelegen hotel. Je bevindt je in een gezellige omgeving, aan de landzijde van een rustige kustweg. Het hotel in Hurghada beschikt over een eigen privéstrand en een prachtig aquapark!

Hotel Arabia Azur Beach Resort

Hotel Arabia Azur Beach Resort in Hurghada, Egypte, is gelegen aan een prachtig privéstrand aan de Rode Zee van Egypte. Het strand is omringd door twee kunstmatige lagunes en een klein schiereiland voor de kust. Het ruim opgezette resort is sfeervol ingericht en ook de kamers van Hotel Arabia Azur Beach Resort zijn zeer comfortabel.

Hotel Arabella Azur Beach Resort

Hotel Arabella Azur Beach Resort is dé plek in Hurghada om onbezorgd te genieten! Dit geweldige resort biedt je op basis van de all inclusive formule een droomvakantie aan. In Hotel Arabella Azur Beach Resort kan je genieten van het heerlijke eten en de geweldige faciliteiten die het hotel in Hurghada, Egypte je biedt. 

Hotel Giftun Azur Beach Resort

Hotel Giftun Beach Resort is gelegen in de Egyptische badplaats Hurghada en is de nummer tien van de top 10 accommodaties in Hurghada! Het hotel is ruim opgezet en zeer comfortabel. Teven vind rondom het hotel een prachtige tuin waar je heerlijk kan zonnen!