Top 10 accommodaties Kusadasi

kusadasi, turkije, top 10 accommodatiesDe top 10 accommodaties in Kusadasi. Je vindt ze aan de Turkse Riviera in Turkije en wij hebben de 10 mooiste accommodaties in Kusadasi voor je op een rijtje gezet!

Hotel Aqua Fantasy 

De nummer één, Hotel Aqua Fantasy, is een mooi 5-sterrenhotel met een prachtige ligging in Kusadasi, Turkije, direct aan het privéstrand van het hotel. Door de verschillende faciliteiten, comfortabele kamers en goede service is dit hotel zeer geschikt voor families met kinderen. Tijdens je verblijf in Hotel Aqua Fantasy in Kusadasi heb je tevens gratis toegang tot het waterpark, Aqua Fantasy Waterpark.

Boek hier je vakantie naar Turkije!

Hotel Fantasia De Luxe

Hotel Fantasia De Luxe, de nummer twee van de top 10, is een mooi 5-sterren resort gelegen in de populaire Turkse badplaats Kusadasi, gelegen aan de Egeïsche kust in Turkije. Hotel Fantasia De Luxe staat bekend om zijn kwaliteit en goede service. Een vakantie in Hotel Fantasia De Luxe is dan ook gegarandeerd een heerlijke vakantie, zowel voor jong en oud.

Hotel Korumar

Hotel Korumar, een luxe 5-sterrenhotel in Kusadasi, Turkije. Hotel Korumar heeft een prachtige ligging tegen de rotsen aan en met een prachtig uitzicht over de baai van Kusadasi. Hotel Korumar is dan ook direct gelegen aan het privéstrand en de zee. Het strand is omgeven door grote rotsen. Het grote strand van Kusadasi ligt op 1500 meter afstand van Hotel Korumar en is te bereiken via een hellende weg. Ideaal dus voor een heerlijke vakantie in Turkije. 

Hotel Sealight Resort

Hotel Sealight Resort is een prachtig 5-sterren hotel en de nummer vier van de top 10, gelegen in de Turkse badplaats Kusadasi. Het hotel is direct gelegen aan het strand en biedt dan ook een prachtig uitzicht over de baai. Hotel Sealight Resort in Kusdasi, Turkije staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Het hotel is dan ook zeer geschikt voor een vakantie in Turkije met het hele gezin!

Hotel Pine Bay Holiday Resort

De nummer vijf van de top 10 is Hotel Pine Bay Holiday Resort. Dit hotel is een prachtig 5-sterren resort met een centrale ligging in Kusadasi. Hotel Pine Bay Holiday Resort is namelijk direct gelegen aan het mooie privéstrand en ligt op zes kilometer afstand van het centrum van Kusadasi. Hotel Pine Bay Holiday Resort is zelfs het grootste hotel van Kusadasi en beschikt over een eigen aquapark en haven aan de baai van Camlimani, een prachtige plek. 

Hotel Batihan Beach Resort en Spa

Hotel Batihan Beach Resort en Spa is een schitterend 4-sterren resort in Kusadasi en de nummer zes van de top 10 accommodaties in Kusadasi. In Hotel Batihan Beach Resort en Spa geniet je van een geweldige vakantie in Turkije aan de Egeïsche kust. Hotel Batihan Beach Resort en Spa is direct gelegen aan het prachtige zandstrand en ligt op zeven kilometer afstand van het centrum van Kusadasi, Turkije. Ideaal dus voor een heerlijke vakantie in Turkije!

Hotel Ephesia

De nummer zeven van de top 10 accommodaties in Kusadasi, Hotel Ephesia is een mooi 4-sterren hotel met een prachtige ligging aan het strand en omgeven door een mooie groene tuin. Hotel Ephesia is gebouwd in een typisch Oosterse sfeer. In Hotel Ephesia kan je genieten van een heerlijke vakantie aan de Egeïsche kust in Turkije. 

Hotel Ephesia Holiday Beach Club

4-sterren hotel Hotel Ephesia Holiday Beach Club is de nummer acht van de top 10. Hotel Ephesia Holiday Beach Club is een ruim opgezet hotel waar je kan genieten van een geweldige vakantie. Het hotel in Kusadasi, Turkije, staat bekend om de fijne faciliteiten en goede service. Zo is Hotel Ephesia Holiday Beach Club in Turkije gelegen aan het strand van Kusadasi. Een ideale accommodatie voor een vakantie met het hele gezin. 

Hotel Grand Blue Sky International

Hotel Grand Blue Sky International, de nummer negen, is een ruim opgezet complex en beschikt over alle faciliteiten die je zoekt voor een onvergetelijke vakantie. Hotel Grand Blue Sky International is gelegen in een mooie baai aan de Egeïsche kust in Kusadasi in Turkije. Het strand van Kusadasi is direct gelegen aan het hotel. Het gezellige centrum van Kusadasi ligt op vier kilometer afstand van het hotel maar is gemakkelijk bereikbaar. Optimaal genieten dus, in Hotel Grand Blue Sky!

Hotel Kustur Holiday Village

Hotel Kustur Holiday Village is een prachtig resort in Kusadasi, Turkije, aan de Egeïsche kust. Hotel Kustur Holiday Village is onder de toeristen een populaire accommodatie. Het hotel is namelijk slechts gescheiden van het strand door een weg en is gemakkelijk te bereiken via de voetgangerstunnel. Het centrum van Kusadasi in Turkije ligt op slechts drie kilometer afstand van het hotel. Ideaal dus voor een geweldige vakantie in Kusadasi!