Mallorca: El Arenal, Uitgaan

El Arenal is een erg populaire vakantiebestemming voor jongeren. El Arenal is hét uitgaanscentrum van het eiland Mallorca. Aan de uitgestrekte boulevard vindt je ontzettend veel verschillende barren, kroegen en discotheken waar je je tot in de vroege uurtjes kunt vermaken. Je merkt precies wanneer je 'per ongeluk' in het Duitse gedeelte van de boulevard terecht bent gekomen, in het midden van dit gedeelte staat de grote Duitse discotheek 'Megapark'. Megapark doet sterk denken aan de Duitse Bierfeesten, de Duitsers zijn vaak erg aanwezig. Hier moet je wel tegenkunnen wil je in een Duitse kroeg gaan stappen.

Boek hier vliegtickets naar Mallorca!

Het Nederlandse gedeelte is echter gemakkelijk gevonden en je wordt er meestal ook in het Nederlands aangesproken. Discotheken Veronica en 538 zijn enorm populair onder de Nederlandse jongeren, hier wordt vaak veel verschillende bekende muziek gedraaid. De gezelligste kroegen zijn toch wel het MTV Beach House, Heeren van Amstel, Double Dutch en Shooters, maar er zijn er nog veel meer te vinden in El Arenal.

Maar als je een avondje geen zin hebt om te gaan stappen kun je ook heerlijk in het centrum of aan de boulevard een hapje eten en daarna lekker een drankje doen op een terrasje. In El Arenal heb je echte Spaanse restaurants, maar ook Nederlandse restaurants, pizzeria's en grill- en fastfoodrestaurants.