Last minutes Spanje

Optimaal vakantie vieren doet u in Spanje aan één van de Costa?s. Of het nu de Costa Blanca, Costa Brava of de veelzeggende Costa del Sol is waar u verblijft, u zult zelden klagen over het aantal zonuren. Vele toeristen, jong en oud, bezoeken jaarlijks de verschillende Costa?s. Populaire plaatsen zijn Benidorm aan de Costa Blanca, Lloret de Mar aan de Costa Brava en Torremolinos aan de Costa del Sol. Boek een heerlijke vakantie naar Spanje. Er zijn ook ruimschoots voldoende mogelijkheden voor een last minute naar Spanje.

Spanje is een Zuid-Europees land en grenst aan Frankrijk in het bergachtige noorden en aan Portugal in het westen. Het zuiden en oosten van het land is omgeven door de Middellandse Zee. Verder ligt de eilandengroep de Balearen, met de eilanden Mallorca, Ibiza en Menorca, ten oosten van het Spaanse vasteland en de immens populaire Canarische Eilanden zijn ten zuidwesten gelegen.

Heerlijke spaanse kust

Over het Spaanse klimaat hoor je maar zelden iemand klagen. Het land wordt gekenmerkt door een Middellands Zeeklimaat en staat gelijk aan een groot aantal zonuren. Bijvoorbeeld aan de Costa del Sol, waar maar liefst 300 zonnedagen per jaar zijn. De zomers zijn warm en droog en de winters zacht.

Last minute spanje

Aan de Costa?s zijn veel lange, uitgestrekte zandstranden te vinden, die vaak geleidelijk aflopen in zee, waardoor ze veelal kindvriendelijk zijn. Spanje heeft een diverse natuur, met vlakke en langgerekte kusten en heuvelachtig binnenland. In het noorden ligt het gebergte de Pyreneeën en in Andalusië de Sierra Nevada.

Vakantie Spanje

Wie denkt dat Spanje niet veel meer te bieden heeft dan een heerlijk klimaat en prachtige goudgele stranden, heeft het mis. Op het gebied van kunst en cultuur zijn bijvoorbeeld de wereldsteden Madrid en Barcelona een bezoek waard. Het Koninklijk Paleis in Madrid is indrukwekkend, maar je hebt in deze stad ook veel kunstmusea zoals het Musea del Prado. In Barcelona kunt u het grote stadion van de voetbalclub FC Barcelona bezichtigen.

Prachtig spaans uitzicht

Bruisende plaatsen zijn er genoeg aan de Costa?s. Zoals Torremolinos, waar talloze uitgaansgelegenheden, maar ook vele terrasjes en verschillende soorten restaurants de verschillende gezellige centra domineren. Maar de authentieke kant van Spanje is ook goed op te merken, vooral in de kleine ?witte? dorpjes, vaak wat verder in het binnenland gelegen.

Spanje is zien en beleven! Geniet in één van de talloze badplaatsen van de schitterende stranden en de vriendelijke Spanjaarden. Of trek erop uit en beleef een avontuurlijke jeepsafari! Een vakantie in Spanje is om niet snel te vergeten!

Let wel op als je een last minute naar Spanje boekt, dat je prijzen vergelijkt. Het kan zijn dat er ergens anders een goedkopere last minute naar Spanje wordt aangeboden! Vaak is vergelijken van aanbiedingen meer dan de moeite waard.

Vergeet ook niet om, als je een last minute naar Spanje hebt geboekt, een vakantie checklist te maken. Hiermee ben je gegarandeerd van een supervakantie in Spanje!

Waarom een last minute Spanje

Iedereen kent Spanje, de mooie stranden, het heerlijke klimaat en het smaakvolle eten. Ondanks het feit dat Spanje als vakantieland erg populair is is het een minder gebruikelijke last-minute bestemming. De reden hier van is simpel, veel reisorganisaties promoten juist de bestemmingen waar ze eigen hotels hebben. Bijvoorbeeld in Turkije of Egypte. De prijzen voor deze last-minutes zijn vaak erg goedkoop. Echter is een last minute naar Spanje wel degelijk erg interessant, je kan vaak goedkoop vliegen, hoeft niet uren in een vliegtuig te zitten en kan genieten van het heerlijke eten en de vrijheid rondom de locatie die je gaat bezoeken. Verschillende aanbiedingen beginnen zo rond de 200 a 600 euro per reis.