Playa del Inglés: parelwitte stranden en wuivende palmen

playa del inglesPlaya del Inglés, letterlijk vertaald het strand van de Engelsen. Playa del Inglés is de grootste badplaats van Gran Canaria. In deze stad draait werkelijk alles om toerisme. Voor veel vakantiegangers is Playa del Inglés dan ook een uitstekende bestemming. Playa del Inglés is een verzameling van accommodaties. Zo heb je er veel mooie hotels, appartementen en bungalows. 

Prachtige duinen langs kilometers lange stranden

Tijdens een vakantie in Playa del Inglés kan je genieten van prachtige uitzichten vanaf de duinen. Dit zijn echte publiekstrekkers, waar al duizenden foto’s zijn gemaakt. Wij hebben nog meer tips voor een geweldige vakantie. Ga bijvoorbeeld eens naar het kilometer lange witte strand en huur een ligbed met een parasol. Hier kan je volledig tot rust komen. Ook zijn er genoeg activiteiten te doen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan waterskiën of een tochtje maken op een jetski!

Playa del Inglés, van alle markten thuis

In Playa del Inglés vind je ook veel markten waar je de echte sfeer van het eiland kan proeven. Je kan hier bijvoorbeeld terrecht voor de plaatselijke lekkernijen en leuke souvenirs voor thuis. Vind je een markt iets te primitief en houd je van wat meer luxe, dan zijn er ook genoeg winkels waar je leuk kan winkelen. Playa del Inglés beschikt over veel leuke plaatsen om te winkelen. Zo heb je niet alleen langs de boulevards leuke winkeltjes, maar beschikt Playa del Inglés ook over complete winkelcentra. 

Na een lange dag aan het strand of in de stad, kan je heerlijk bijkomen in een van de vele bars die in Playa del Inglés te vinden zijn. Ook kan je er heerlijk uit eten!

Moderne badplaats

Playa del Inglés is de grootste en meest levendige badplaats op het eiland Gran Canaria. Ga niet naar deze stad met de verwachting dat je de oude Spaanse charme te zien krijgt. De resorts in Playa del Inglés zijn groot, modern en voorzien van alle luxe. Tijdens een vakantie in Playa del Inglés kom je volledig tot rust!

Gerelateerde artikelen