Goedkope accommodaties in Spanje

Spanje is voor veel Europeanen vakantiebestemming nummer één als het gaat om een uitje naar de zon. Dit is niet voor niks. Het warme klimaat zorgt ervoor dat je er het grootste deel van het jaar naar toe kunt reizen, de vele lange witte stranden zijn super om even helemaal op tot rust te komen, en vanwege de rijke historie heeft het land vele prachtige bezienswaardigheden met elk hun eigen verhaal. Ook voor jongeren die liever gaan feesten en winkelen dan een sightseetoer maken, heeft dit land erg veel te bieden. Daarnaast is het zoeken voor een goedkope accommodatie ook een stuk gemakkelijker geworden dan voorheen.

Ga je naar Spanje om vooral te proeven van de cultuur en de heerlijke tapas, dan zijn de goedkope bed & breakfasts in Madrid misschien wel wat voor jou. Ga er eens met de gehele familie op uit en verblijf bij een lokale host die je naast de meest bekende bezienswaardigheden zoals het Koninklijke Paleis en het bijzondere Puerta del Sol, vooral leuke lokale plekjes kan laten zien om de stad zo nog beter te leren kennen.

Accomodaties in Barcelona

Wil je liever naar een zeer veelzijdige stad waar je heerlijk op het strand kan liggen bakken, kunt genieten van de bijzondere architectuur en daarnaast ook erg goed kunt winkelen, dan is het misschien wel een leuk idee om een paar nachten te verblijven in een goedkoop appartement in Barcelona. Deze stad, ontworpen door de architect Gaudi, heeft alles om van jouw vakantie een groot succes te maken. Bezoek bijvoorbeeld eens de Sagrada Familia, Gaudi´s meesterwerk dat nog steeds niet is afgebouwd. Voor jong en oud is er genoeg te doen en kun je de vriendelijke bevolking alles vragen over de stad zodat je er zeker van bent dat je niks mist!

Ben je echter van plan om een midweek te feesten op een zonnig Spaans eiland dan kun je met Wimdu ook heel gemakkelijk een goedkope accommodatie huren op Mallorca. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig hostel in Palma. Dit is dé plek om te zijn van het gehele eiland als er van houdt om af en toe een nachtje door te halen en overdag tot rust te komen op de witte stranden.